Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11472 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   15 Ağustos 2013 - 14:36

Kazıkbeli Yaylası Otçu Göçü Şenlikleri

Büyüt
Küçült
Kazıkbeli Yaylası Otçu Göçü
Kazıkbeli Yaylası'nda bu yıl 20. si düzenlenen Otçu Göçü Şenlikleri yoğun bir katılımla kutlandı. Özellikle bayram sonrasına denk gelmesi gurbetçi katılımcıların çok büyük oranda olmasını sağladı.

Kazıkbeli Yaylası'nda bu yıl 20. si düzenlenen Otçu Göçü Şenlikleri yoğun bir katılımla kutlandı. Özellikle bayram sonrasına denk gelmesi gurbetçi katılımcıların çok büyük oranda olmasını sağladı.

Şenliklere Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Kürtün Kaymakamı Abdulselam Öztürk, Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ile birlikte Giresun ve Gümüşhane'den çok sayıda davetli katıldı. Şenliklerde organizasyon bozukluğunun geneleksel hale geldiğini belirten katılımcılar Kazıkbeli ismine yakışır bir şenlik yapılamadığını özellikle belirterek eleştirilerini dile getirdiler.


Şenliğe Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu'ya konuşmalarını yaparken yol sorunu nedeniyle vatandaşların tepki göstermesi damga vurdu. Vatandaşlar artık Kazıkbeli Yaylasına gelirken toz içerinde kalmak istemediklerini dile getirdiler. Özellikle Mursal altı ve Harıt Köyü güzergahının mutlaka değişmesi gerektiğini dile getiren vatandaşlar bir buçuk ay önce Mursal altında yaşanan trafik kazasını örnek göstererek artık yolların korku saçmayan insan onuruna yakışan yollar olmasını istediklerini belirttiler. 

Şenliğe katılan Elifçe, Onay Şahin, Kurtuluş Eyibil, Alim Koca, Özkan Pekin, Hüseyin Çınar gibi sanatçıların kıvrak nameleriyle çoşan vatandaşlar gelecek yıllarda daha güzel bir organizasyonda buluşmak dileğiyle şenliklere veda ettiler.








Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir