Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6680 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2011 - 16:00

Kınıklı Yılmaz Şair ödül aldı..

Büyüt
Küçült
Kınıklı Yılmaz  Şair ödül
Şiir Şenliklerinin Şöhretler Şehri Şebinkarahisar'da 14-21 Mayıs 2011 tarihleri arasında tertiplenen 7 gün 7 gece Şebinkale Şiir Şenlikleri kapsamında,

Kınıklı Yılmaz  Şair ödül aldı..
 
Şiir Şenliklerinin Şöhretler Şehri Şebinkarahisar'da 14-21 Mayıs 2011 tarihleri arasında tertiplenen 7 gün 7 gece Şebinkale Şiir Şenlikleri kapsamında, şiir güzelliğindeki gizemli  ortamlarda gerçekleştrilen Abdi Beğ Şiir Sohbetlerini, 2011 Şebinkarahisar Bir Bahar Şiir Dinletisi etkinliklerini  köy ve mahalle ziyaretlerini ailece yakından takip eden; zaman zaman Türkiye Sevdası tanıtım sayfalarında yer alan ünlü aşık ozan ve şairlerden şiirler yorumlayan; istek oldukça da kendi şiirlerini  yorumlayan Kınıklı Eğitimci Şair Şiir Yorumcusu Semra Yılmaz Yıldırım'a; 2011 Hikmet Okuyar Şiire Sevgi Şaire Saygı Ödülü verildi.
Geçen yıllarda Şebinkarahisar'ı şereflendiren aşık, ozan, şair, şiir yorumcusu şiir dostları ile Şebinkarahisar Meslek Lisesi ziyaretlerinde birebir görüşüp şiir sohbeti yaptığını bildiren ve Şebinkarahisar'ın kültür sanat merkezi olarak şiir etkinlikleriyle de bütünleştiğini söyleyen Kınıklı Eğitimci Şair Şiir Yorumcusu Semra Yılmaz Yıldırım'ın ödülü; Şebinkarahisar Otogarı'nda Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar tarafından teslim edildi.
Şebinkarahisarlı bazı dernek başkanlarının, yolcuların, aile bireylerinin akrabaların ve şiirsevenlerin huzurunda ödül veren Hikmet Okuyar; '' Şebinkarahisar çevresinden Kelkit Vadisi'nden Giresun yöresinden yüzlerce aşık ozan şair şiir yorumcusu özel yetenekli kültür sanat elemanı ve öncüsü yetişiyor.  Kınıklı Eğitimci, Şair, Şiir Yorumcusu Semra Yılmaz Yıldırım Öğretmen gibi kültür sanat öncüleriyle daha güzel hizmetler üreteceğiz. Kendisini Şebingülü sunumlarımla ve şiir yüklü duygularla tebrik ediyorum. Ailece şiir güzelliğinde sağlık başarı ve mutluluklar diliyorum''  dedi.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir