Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9030 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2023 - 19:07

KIZILELMA ANITKABİR’DE

Büyüt
Küçült
KIZILELMA
KIZILELMA ANITKABİR’DE./ Müzeyyen KESKiN

31.05.2023 tarih ve saat 10.30 Kızılelma kadrosuyla birlikte Ankara Vilayetler evinde kahvaltı ile başladı. Genel Başkan Yasemin Meydanın Açılış konuşmasından sonra Kızılelma Kurucular Kurulu ve İstişare Kurulu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Danışma Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri Ankara dışından katılan bir birinden değerli STK Başkanları ve sanatçı konuklar. Teker teker kendilerini tanıttılar. Keyifle kahvaltılar yapıldı. Şarkılar, türküler terennüm edildi. Süpriz ve özel konuklarla. Aile fotoğrafı çekilerek Anıtkabre geçildi.

Aynı gün saat:15.30 Anıtkabir ziyareti vardı. Konuklarla Anıtkabir Müzesi gezildi. Sn. Başkanın ayağının kırılmasıyla tekerlekli sandalya ile gök gürültüsü ve sağnak yağmur altında askerlerin yardımıyla ATATÜRK MOZOLESİNE çelenk koyarak; Misaki Milli Kulesinde Ziyaret Defterine Derneğin faaliyet ve hedefleriyle ilgili bilgileri dile getirerek defteri imzalandı. Tarihe bir iz daha düşüldü. Onurla gururla Anıtkabirimizi ziyaret ettik. Program devam ediyor.

01Haziran 2023 de saat :19.00 da Hamamönü Kabakcı Konağında yapıldı. Yine hava soğuk, gök gürültülü ve sağnak yağışlı. İnanılmaz bir katılım vardı. 70-80 kişi Kızılelma Kadın Çocuk Gençlik Kültür Sanat Edebiyat ve Eğitim Derneği Başkanı Yasemin Meydan tarafından Açılış konuşmasından sonra her zaman ki gibi güzel şiir yorumuyla ve sunumlarıyla mikrofonu İzzet Bağcı ya bırakarak sırası STK Başkanlarını sahneye aldı konuşmalarını yapan Başkanlar tebrik ve teşekkürlerini ilettiler. Bir başka kıymetli sanatçımızın güzel terennümü ile ‘ Hoş geldiniz Dostlar Sefa Getirdiniz Dostlarsarkısıyla selamlaması yoğun alkışlarla karşılandı. Bu arada değeli sanatçımız Eylem ALKAÇın çoşturan ‘ Ölürüm Türkiyem ve türküleriyle ve şairlerimiz şiirlerini coşkuyla yorumladılar. Muhteşem bir atmosferdi.

Bir sezonu daha başarı ile kapatan Kızılelma Kadın Çocuk Gençlik Kültür Sanat Edebiyat ve Eğitim Derneği Başkanı Yasemin Meydan daha nice yeni etkinliklere imza atacaktır. Yolun hep açık olsun.. Kızılelma. Selamlar saygılar sevgiler.

Fotoğraflar ve videolar: İbrahim Şahin ve Canan Keskin

*

Müzeyyen KESKiN

Amasyaşat Başkanı

Kızılelma Kadın Çocuk

Eğitim Derneği Yön. Kurl. Üyesi

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir