Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11573 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   19 Eylül 2011 - 19:16

Köksal Yetkin, Mavi Karadeniz TV'de

Büyüt
Küçült
Köksal Yetkin, Mavi Karadeniz
Köksal Yetkin, 3 Ekim'de Mavi Karadeniz TV'de, Canlı Yayın Programına Başlıyor

Köksal Yetkin, Mavi Karadeniz TV'de 

Köksal Yetkin, 3 Ekim'de Mavi Karadeniz TV'de, Canlı Yayın Programına Başlıyor 

Keşap’ın yetiştirdiği ender sanatçılardan Köksal Yetkin 3 Ekim Pazartesi akşamı 19:30 ile 21:00 saatleri arasında Mavi Karadeniz TV ekranlarında dinleyicileri ile buluşacak. 

Köksal Yetkin ile Öldüren Sevdam programında izleyicilerine unutulmaz bir vakit geçirtmek için gece gündüz çalışmalarına devam eden Yetkin, yeni yayın döneminde her Pazartesi akşamı Mavi Karadeniz TV ekranlarından gerçekleştireceği program için kısa bir açıklamada bulundu. 

“Çocukluğumdan bu yana müziğe karşı olan ilgimden dolayı sürekli sanat ile iç içeydim. Bu işi profesyonel anlamda devam etmek için 2010 yılında çıkardığım Yalan Yalan albümü ile dinleyicilerin karşısına çıktım. Çevremden ve büyük üstatlardan aldığım destek ve güçle bu işte başarılı olacağımı düşünerek Bismillahirrahmanirahim diyerek yeni bir programa başlıyorum, onun için de bütün gayretimle çalışıyorum” dedi. 

Sevilen Giresun türküleri başta olmak üzere, türkü tadında bir programa ev sahipliği yapıp Karadeniz müziğinin usta seslerini programında ağırlayacak olan Köksal Yetkin’e yeni programında ve iş hayatında başarılar dileriz. 

Köksal Yetkin Kimdir? 

1980 yılında Keşap ilçesi Çamlıca köyünde doğup İlk ve Orta öğrenimini bu köyde tamamlayan Köksal Yetkin, okul yıllarında Giresun çevresinde düzenlenen Ses yarışmalarında elde etmiş olduğu birincilik dereceleri ile kendini müzik camiasının içinde buldu.  

Okul bitimi köy düğünlerinde ve çeşitli düğün salonlarında sesi ile sahne alan Yetkin, Askerlik görevini ifa etmek için gittiği Zonguldak Ereğli’de Subay As Subay gazinolarında sahne alarak bitirirken, askerlik dönüşü Gebze Kocaeli’ye yerleşti. Bu arada 7 yıl boyunca bir düğün salonunda Ses sanatçısı olarak görev alırken canlı müzik ile kendini yetiştirdi. 

Her şeyin en güzeli tecrübe ile yapılır düşüncesinin destekçisi olan Yetkin, 2010 yılında “Yalan Yalan” adlı kendi albümünü hazırlayarak Sanat piyasanın içine girdi. Albüm çalışması ile Karadeniz müziğinin içinde kendine yer bulan Köksal Yetkin, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde dinlenir hale geldi.  

Yapmış olduğu mesleğe sonsuz saygı  içinde yaşamını sürdüren Köksal Yetkin, sürekli hedefleri ölçüsünde kendini geliştirirken, 3 Ekim 2011 tarihinde Mavi Karadeniz TV’de Canlı Yayın programına başlıyor. 

Haber: Erdal Avcı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir