Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10562 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   19 Mayıs 2021 - 21:41

Mayıs Yedisi’ne pandemi engeli

Büyüt
Küçült
Mayıs Yedisi’ne pandemi
AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın,Mayıs Yedisi (20 Mayıs)dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Giresun Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Kadir Aydın,Mayıs Yedisi (20 Mayıs)dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mayıs Yedisi (20 Mayıs) yöresel kültürümüzde öneminin büyük olduğunu ifade eden Milletvekili Aydın“Giresunlular için Aksu Deresi ve Karadeniz’in birleşiminde yedi çift ve bir tek olmak üzere taş atarak dileklerimizi dilediğimiz ve 3 kere sac ayaktan geçmek suretiyle geleneğimizi kutladığımız özel bir gündür. Özü itibariyle sosyal faaliyet, eğlence ve oyunları barındıran ve her yıl geleneksel olarak kutladığımız Giresun Aksu Festivalini koronavirüs salgınından dolayı bu yılbirlikte kutlayamıyoruz. En kısa sürede salgın sürecini atlatmamızı ve bu yıl icra edemediğimiz bu özel günümüzü seneye hep birlikte kutlayacağımızı temenni ediyorum.Tüm hemşehrilerimin Mayıs Yedisi’ni kutluyor, en derin selâm sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir