Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8599 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2012 - 21:37

Muhteşem Tirebolu../ Hikmet OKUYAR

Büyüt
Küçült
Muhteşem Tirebolu../ Hikmet
Şüsiyad Başkanı Okuyar, Muhteşem Tirebolu dedi..

Şüsiyad Başkanı Okuyar, Muhteşem Tirebolu dedi..
 
İstanbul, Kağıthane Belediyesi tesislerinde, 29 Nisan 2012 günü Muteşem Tirebolu coşkusu yaşatıldı..Yeşil Giresun Sevdası yaşatıldığını söyleyen Şüsiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar;  yayınladığı mesajda; TİREBOLU 3. KÜLTÜR ve SANAT GÜNLERİ muhteşem oldu dedi. 
Organizasyonu fevkalade başarılı ve etkin bulan  Şüsiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar; Yesil Giresun'un Kalbi, Giresun ve İlçelerinde, Giresunlular ile Giresun Dostları'nın yaşadığı yerlerde atıyor. Biz bu coşkuyu, biz bu Giresun Sevdası'nı; Giresun - Atapark'da, Giresun-Aksu'da, Eğribel'de yaşatıyoruz. Biz Giresun Özlemini; Sisdağı, Karabulduk, Kümbet, Bektaş ve Dikmetaş'da, Köprübaşı'nda, Kayabaşı'ında, Dikmentepe'de, Şebinkale'de, Giresun Adası'nda, Kulakkaya'sında, Kınık Obası'da, Karagöl çevresinde, Batlama Deresi'nde yaşatıyoruz..
Şimdi de '' Tirebolu Sevdası'' ile buradayız.
 
TİREBOLU 3. KÜLTÜR VE SANAT GÜNLERİ kutlu olsun..dedi.
 
Etkinlikte Seyfullah Çiçek, Metin Ruşen, Musa Ada, Sıtkı Ada, Haldun Domaç, Recep Karakoç, Hilmi Somuncu, Kemal Kahya, İsmail Ünal, Saadet Demiröz, Betül Ekmekçi, Köksal Ünal, Abdullah Akgün ile etkinliğin güzelliği üzerine söyleşen Şüsiyad Başkanı Okuyar, organizasyonun muhteşemliğinden mutluluk duyduğunu belirtti.  
 
Giresunlular'ın sel zararları, fındık donu zararları, heyelan zararları, teşvikli yatırım projeleri, köye dönüş teşvikleri ile AŞILI Giresun Kirazı, Şebincevizi, Şebindutu, Şebingülü, Gül Eriği, Üzüm Eriği, Alişar Armudu, Çiğit Elması, Kızılcık, Karadut ve Kuşburnu üretimin; istihdam arttırıcı şekilde yaygınlaştırılması, özel fidanlıklar kurulması, Tirebolu'ya hızlı tren gelmesi, Giresun Dereli Şebinkarahisar Sivas Vilayet Yolu, Erzincan Şebinkarahisar Dereli Giresun (Cennet Yolu) ile Eğribel Tüneli çalışmalarının takip edilmesi;

-Yayla Turizmi,

-Sağlık Turizmi,

-Kültür Sanat Turizmi

-Yeşil Giresun ve Doğa Turizmi

proje organizasyonlarının; sosyal, kültürel ve ekonomik canlanmaya güç kazandıracak şekilde değerlendirilmesi hususlarını sanatçı dostlarla medya temsilcisi meslektaşlarla dertleşirken ana başlıklarla dillendirdiklerini belirtirken;  Ayhan Yüksel, Şükrü-Cengiz-Taner Karahasanoğlu, Selami Çelebi, Bilge Ersoy, Tevfik Kara,  Emine Usta, Nermin Budak Yılmaz, başta olmak üzere tüm Tirebolulular ile dostlarına ve Tirebolulu medya mensubu meslektaşlarına Şebingülü sunumlarıyla selam sevgi ve saygılarını ileten  Şüsiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar; Muhteşem Tirebolu.. / Hikmet OKUYAR başlıklı yazısında şunları yazdı: 
 
Muhteşem Tirebolu../ Hikmet OKUYAR


Tirebolu Belediyesi ile Tirebolu Dernekleri Federasyonu ( TİRDEF ) ile zengin ve kapsamlı bir proğramla ortaklaşa gerçeleştirdikleri Tirebolu 3. Kültür ve Sanat Günleri MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONDU.

PROĞRAM SUNUM VE PAYLAŞIM ŞEBİNCEVİZİ KALİTESİNDE GİRESUN SİMİDİ LEZZETİNDE TİREBOLU ÇAYI TADINDA İDİ.
 
BELDİYE BAŞKANI ile TİRDEF BAŞKANINI ve TERTİP KOMİTESİ ÜYELERİNİ,
TİREBOLU DERNEKLER FEDERASYONU (TİRDEF)
KATILIMCI DERNEKLERİN BAŞKANLARINI,
YÖNETİCİLERİNİ VE ÜYELERİNİ,

ŞEBİNGÜLÜ sunumlarımla GİRESUN SEVDASI İLE TEBRİK EDİYORUM.
 
GİRESUN - TİREBOLU DOSTLUĞUNU YAŞATAN KONUKLARA,
TİREBOLULU GENÇLERE,

HATİPLERE,
PANELİSTLERE,
FOKLORCULARA,
SAZ VE SES SANATÇILARINA,
Tirebolu fotoğrafları sergisi ile el sanatları Sergisi açanlara,
ŞAİR YAZAR GAZETECİ RTV MENSUBU MESLEKTAŞLARIMA,

SALONLARIN TEŞRİFATÇILARINA,
TİREBOLU ÇAYI, Karagöl Dondurması, TİREBOLU YEMEKLERİ İKRAM SERVİSİ GÖREVLİLERİNE,
'' GİRESUNLU ŞAİRİN ŞİİR ŞENLİĞİ / HİKMET OKUYAR '' COŞKUSU İÇİNDE, Tanıtım turizm kültür sanat eseri TÜRKİYE SEVDASI / Hikmet OKUYAR TANITIM SAYFALARINDA KIVANÇLA PAYLAŞTIĞIM TİREBOLULU ŞAİR ŞİİR YORUMCUSU NERMİN BUDAK YILMAZ İMZALI '' TİREBOLU SEVDASI '' İLE
ŞEBİNGÜLÜ SUNUMLARIMLA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
SELAM SEVGİ SAYGI
 
Hikmet OKUYAR
Şüsiyad
Başkanı
Şair Yazar Gazeteci
RTV Şiir Proğramları Tanıtımcısı
......................


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir