Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9500 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2012 - 18:36

Ömer Cinel ''Çok İyi Yoldayız''

Büyüt
Küçült
Ömer Cinel Çok İyi
Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Giresun'un Basketbol ile kenetlenmesinin meyvelerini toplamaya başladığını söyledi.

Ömer Cinel ''Çok İyi Yoldayız''

Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Giresun'un Basketbol ile kenetlenmesinin meyvelerini toplamaya başladığını söyledi.

Ömer Cinel “Çok İyi Yoldayız”

Cuma günü Bursa’da oynanan Yeşilgiresun Belediyespor-Final Gençlikspor karşılaşması sonrasında Giresun Havadis gazetesine açıklamalarda bulunan Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Cinel, Giresun’un Basketbol ile kenetlenmesinin meyvelerini toplamaya başladığını söyledi.

Cinel, galibiyet sonrası yapmış olduğu açıklamasında, “Geç kurulduk. Ancak bunu hiç bir zaman mazeret göstermeden çok çalıştık. İyi bir hocamız, yönetim ekibimiz ve oyuncularımız var. Biz hep şunun iddiasındaydık. Giresun Basketbol Kentidir. Bu kimliğe tekrar kavuşacaktır. Bunun semeresini de Giresun’un basketbol’a kenetlenmesi ile görüyoruz” dedi.

İç saha karşılaşmalarında taraftarın yoğun ilgi gösterdiğini ve kapalı gişe oynadıklarına vurgu yapan Ömer Cinel, Gurbetçi derneklerimize de çağrıda bulunup, “Giresunspor, Yeşilgiresun Belediyespor’un gurbette oynadığı karşılaşmaları takip edip hemşerilerimize duyurular yapsınlar. Dış saha karşılaşmalarında her zaman olduğu gibi bizlerden desteklerini esirgemesinler” dedi.

Nahid Yamak, Giresun İle Yatıp Kalkıyor

Giresun’da spor denilince ilk akla gelen isimler arasında yer alan Giresunspor yönetim kurulu başkan yardımcı Nahid Yamak, Yeşilgiresun Belediyespor’un yöneticiliğinde de fedakarlığı elden bırakmıyor.

Bir hafta Giresunspor peşinde diğer hafta Yeşilgiresun Belediyespor’un peşinde uzun mesafeler kat eden Yamak, yapmış olduğu açıklamada, “Bu takım inanılmaz şeyler yapıyor. Lige başlanmasına 5 gün önce kurulan bir takımın bu kadar başarı elde etmesi mükemmel bir olaydır. Takımımıza yapacağımız 2-3 takviye ile hedefe daha kolay ulaşacağız” dedi.

Erdal Avcı / Giresun Havadis





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir