Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7025 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   01 Mayıs 2011 - 20:56

Ömer Pekin İkbal FEM ve ANAFEN öğrencilerini coşturdu.

Büyüt
Küçült
Ömer Pekin İkbal FEM ve ANAFEN öğrencilerini
Giresun İkbal FEM ve ANAFEN dershaneleri motivasyon düşürücü ve moral bozucu etkilerden uzaklaştırmak, sınav stresi altındaki öğrencileri rahatlatmak için öğrencilere stand up gösterisi düzenledi.

Ömer Pekin İkbal FEM ve ANAFEN öğrencilerini coşturdu.

Giresun İkbal FEM ve ANAFEN dershaneleri motivasyon düşürücü ve moral bozucu etkilerden uzaklaştırmak, sınav stresi altındaki öğrencileri rahatlatmak için öğrencilere stand up gösterisi düzenledi.

Giresun Özel İdare Kültür Sitesinde Ömer Pekin'in tek kişilik şovu 'Ömer Törpüsü' öğrencileri hem düşündürdü, hem de eğlendirdi. Ömer Pekin 16 yıldır Dünya Radyo'da Perişan FM isimli efsane programı yazıyor, yönetiyor ve oynuyor. Şimdi Tek Kişilik Gösterisi ile sevenleriyle buluştu, Giresun İkbal Anafen ve FEM öğrencileri ve velilerine neşeli saatler yaşattı.

İkbal Anafen Dershanesi müdürü Taner Yener , '' Öğrencilerimiz okulda ve dershanede çok yüksek tempoda çalışıyorlar. SBS' ye çok az bir zaman kaldı. Sınav kaygılarını azaltmak ve moral vermek amacıyla, rehberlik servisimizin de teşvikiyle sosyal faaliyetler yapmak istedik."dedi.

Programdan önce dershanemiz öğrencileri arasında yapılan futbol turnuvasında şampiyon olan takımımıza madalyalarını takdim ettiklerini belirten Müdür Yener" Ayrıca katılan öğrencilerimize notebook, imzalı Giresunspor formaları, bisikletler, mp5 ve mp4ler,uçan helikopterler, futbol ve basketbol topları olmak üzere onlarca hediye dağıttık. Tüm öğrencilerimize SBS de başarılar dilerim. ''şeklinde konuştu.

Geçen yıl Üniversite ve SBS sınavlarında yakaladığı üstün başarı ile ismini Türkiye'ye duyuran Giresun İkbal Dershanesi Genel Müdürü Levent Uysal "Yaklaşan seçim atmosferi ve şifre iddiaları öğrencilerin tedirginliklerini bir yana bırakarak, sınavlara konsantre olmaları gerekmektedir. Öğrencilerin bu düşüncelerden uzaklaşıp toparlanmaları için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini "söyledi.

Müdürü Levent Uysal, "Üniversite'ye hazırlanan öğrencilerimiz YGS'yi başarıyla atlattılar, Haziranda yapılacak olan LYS öncesinde ders çalışma motivasyonlarını arttırmak adına öğrencilerimizin bir nebze rahatlamaya ihtiyaç duyduklarını hissettik. Programa yoğun ilgi gösterip salonu dolduran öğrencilerimize teşekkür eder, Hazirandaki yapılacak olan LYS sınavında başarılar dilerim" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir