Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6109 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   05 Haziran 2011 - 19:02

Paşakonağı Yayla Şenliği 24 Temmuz' da

Büyüt
Küçült
Paşakonağı Yayla Şenliği 24 Temmuz
Bulancak Dernekler Federasyonu Başkanı İhsan Yüksel; 6'ncı düzenlenecek olan Bulancak Paşakonağı Yayla Şenliği 24 Temmuz 2011 Pazar günü yapılacağını ifade etti.

Bulancak Dernekler Federasyonu (BUFED) Başkanı İhsan Yüksel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi”  2006 Yılından bu yana ilçemiz ve bölgemiz turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Bulancak Paşakonağı Yayla şenliğimizin 6’sını 24 Temmuz 2011 Pazar günü düzenlenecektir. Kovanlık Belediye başkanlığımızın ev sahipliğinde yapılacak organizasyon, Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediye Başkanlığı, Aydındere Belediye Başkanlığının katkıları ile gerçekleştirilecektir. Bulancak dernekler federasyonu olarak organizasyonların hazırlanmasında bu güne kadar çok özel gayret gösterdik. Organizasyon çalışmalarında bireysel olarak maddi ve manevi sıkıntılar çekmemize rağmen, memleketimize olan sevgimizden asla geri dönmedik ve yolumuza devam ettik. İlimizin ve özelde İlçemizin tanıtılmasına ve bölge turizminin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla, zaman zaman yurt dışından iş adamı grupları getirdik. O dönemde gelen gruplar artarak her yıl Karadeniz’e gelmeye devam ediyor. Bu bölgede yeterli alt yapıların olmayışı bizleri sıkıntıya düşürmüş olsa da yerel idarecilerin gayretleri ile bu güne kadar yapılan organizasyonlar başarılı bir şekilde devam etmiştir. Geçmişte aynı sorunları yaşamamak üzere alt yapıların hazırlanması ve sorunların giderilmesi konusunda Kovanlık Belediye Başkanlığımıza sorumluluklar düşmektedir. Her kurum üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi durumunda, yapılan organizasyonların verimi bir kat daha artacaktır” dedi.

 

Yüksel, “bu güne kadar yaptığımız yayla şenliğine yaklaşık iki yüz bin insanın katılması bölgemize artan ilginin göstergesidir. Şenlikler vasıtasıyla yurt içinde ve yurt dışında yaşayan insanlarımız tatillerini aynı döneme getirmesi İlimize ve özelde ilçemize hareketlilik getirmektedir. Bu nedenle yapılan organizasyon artık kurumsallaşmıştır. Kovanlık Belediye Başkanlığımız üzerine düşen görevleri ele almalı organizasyon sorumluluğunu tamamen üstlenmelidir. Bulancak Kaymakamlığı, Bulancak Belediye Başkanlığı, Aydındere Belediye Başkanlığı ve Bulancak Dernekler Federasyonu BUFED ise destekleyen kurumlar olmalıdır” organizasyon komitesi şeklinde konuştu.

 

Haber: Bulancak medya



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir