Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6394 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   08 Mayıs 2011 - 11:03

Peygamber Sevgisi Salona Sığmadı.

Büyüt
Küçült
Peygamber Sevgisi Salona
Taha ve Reha Yeprem Giresun'da Peygamber Efendimizi Şiir ve Ezgilerle anlattı.

Taha ve Reha Yeprem Giresun'da Peygamber Efendimizi Şiir ve Ezgilerle anlattı.

Peygamber Sevgisi Salona Sığmadı.

STV'nin ünlü sunucu Reha Yeprem ve Sanatçı Taha Akkor 'Şiir ve Ezgilerle Efendimizi Anma Programı'nda Giresunlularla buluştu. Birbirinden güzel şiir ve ezgilerin söylendiği programa, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle bin 500 kişilik 19 Eylül Kapalı Spor Salonu yetersiz kaldı.

Giresun Seyyid Vakkas Eğitim Vakfı tarafından organize edilen 'Şiir ve Ezgilerle Efendimizi Anma Programı' sanatçı Taha Akkor ile ünlü sunucu ve sinema oyuncusu Reha Yeprem Hz. Muhammed'i anlatan ezgiler slâyt gösterileri eşliğinde seslendirdiler.

Giresun Seyyid Vakkas Eğitim Vakfı programına, Giresun Müftü Yardımcısı Muhammed Çınar, Orman Bölge Müdürü Ahmet Ceylan, AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, Ak Parti Giresun Milletvekili Adayı Mehmet Geldi, Daire Müdürleri, Dernek ve Oda Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Sanatçı Taha'nın ezgileri salonu coşturdu. Şiir ve ezginin düetiyle ebruli bir rüya sunan Sanatçı Taha ve sahneye çıkan Reha Yeprem, slâyt gösterileri eşliğinde Hz. Muhammed(SAV)'i anlatarak, yaşamının örnek alınması gerektiğini belirtti. Yeprem, yeni nesillere de mutlaka anlatılması gerektiğini ifade etti.

Giresun'da güzel bir program gerçekleştirdiklerini ifade eden Reha Yeprem "Giresun' da bu kadar yoğun ilginin olması beni mutlu etti. Herkes can kulağıyla dinledi. Sizler benim için değil Efendimiz için geldiniz. Onu anlata bildiysek ne mutlu bize. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Program sonunda Hz. Muhammed'in doğum tarihi olan 20 Nisan'da doğan ve evlenen çiftlere çeşitli hediyeler verdi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir