Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8181 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2023 - 00:02

PROF. DR. MİTHAT ÖZSAN GÖNÜLLERDE

Büyüt
Küçült
PROF. DR. MİTHAT ÖZSAN

PROF. DR. MİTHAT ÖZSAN GÖNÜLLERDE.. / Hikmet Okuyar.

...........

Toroslar'ın eteğinden Adana'dan Çukurova'dan, ilim irfan otağından 99 yaşında ebedi aleme göç eden Şebinkarahisarlı enlerden Hocaların Hocası Kurucu Rektör Prof Dr. Mithat  Özsan eylemleri söylemleri örtüşen abide şahsiyetlerdendi. Ramazan Ayı  içimdeki dua ve dileklerimizle  Allah rahmet Eylesin. Mekanı Cennet olsun.Ruhu Şaad olsun.. Ailesine, Özsan Sülalesine, Meslektaşlarına, Öğrencilerine, Toroslar'ın çevresindekilere, Şebinkarahisar Sevdası takipçilerine taziyelerimizi bildiriyoruz..

*.......

Şiiri Sevdiren Şair, Proje Üretip Uygulayan Şair, Söylemleri ile Eylemleri Örtüşen Şair.Şebingülü Bahçeleri Kurucu, Bizim Hikmet Ünvanlarımla Eğitimci Akademisyen Medya mensubu  olarak Şebinkarahisar Sevdası tanıtım turizm Kültür Sanat Eseri matbaada basım aşamasında iken karşılaşmıştım çok yakından..Pirimiz Abdi Beğ aşkına; Gönül Dostlarımız Prof. Dr Sadri Maksudi Arsal,Bayburtlu Zihni Sivaslı Veysel, Kelkitli Dilaver, Tokatlı Arif Nihat, Tamzaralı Hasan Tahsin Okutan, Kastamonulu Orhan Şaik Gökyay, Kayserili Coşkun Ertepınar, Bakülü Bahtiyar Vahapzade gönül dostluğumuzla Şebingülü sunumlarımla karşılamıştım Özsan  Hocamı..Son dakikaya kadar takip ediyordu süper kaynak muhteşem proje Şebinkarahisar Sevdası  hazırlığımı..Çukurova Üniversitesi Rektörü olarak Şebinkarahisarlı İş Adamları  Yardımlaşma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Başkanı olarak SUNUM yazmıştı..704 sayfalık Esere..Unutmuyoruz..Yazdıklarını Özdeyiş olarak algılıyoruz..

............

Şebinkarahisar Kalesinde tertiplenen THM Konserini  ile Atatürk Evi ve Müzesi Millet Bahçesinde tertiplenen Şebinkarahisar Şiir Akşamları Etkinliklerini Efsane Öğretmen Tekışık  birlikteliğinde önemle takip ettikleri için hemşehrilerimizden yöre sanatçılarında konuklardan ve özel yeteneklerde süper alkış almışlardı.Değerlerimizi hizmetleriyle öncülükleriyle ve arkalarında bıraktıkları eserlerle anımsıyoruz..

.......  

Şebinkarahisar Türküsü, Alucra Türküsü, Çamoluk Türküsü, Gurbet ve Hasret Türküsü, Kayabaşı Türküsü,  Yolların Çilesi, Gönül Seferberliği gibi eserlerimi çok beğendiğini ve videolarını da takip ettiğini söylerken  Güzel Sanatlar Öncüleri gibi duygulanan Mithat Özsan Üstadımızı, Gönül Dostumuzu gönüllerimizde yaşatacağımızı bildiriyoruz.Minnettarız.. Hikmet Okuyar, ŞÜSİYAD Başkanı..Şebinkarahisar Sevdası, Karadeniz Sevdası, Türkiye Sevdası proje Sahibi, Şebingülü Bahçeleri Kurucusu



 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir