Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6641 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2012 - 19:04

Şebingülü Şiirleri - 7 / Hikmet OKUYAR

Büyüt
Küçült
Şebingülü Şiirleri - 7 / Hikmet
Şebingülü için bir şiir de sen yaz diyerek dillendirdiğimiz mesajımızı medya mensubu meslektaşlarımızla kültür sanat dostlarımızla aşiık ozan şair şiir yorumcusu şiir öncüleriyle paylaşırken çok güzel yansımalar oluyor.

Şebingülü Şiirleri - 7 / Hikmet OKUYAR
Şebingülü için bir şiir de sen yaz diyerek dillendirdiğimiz mesajımızı  medya mensubu meslektaşlarımızla  kültür sanat dostlarımızla aşiık ozan şair şiir yorumcusu şiir öncüleriyle paylaşırken çok güzel yansımalar oluyor..Kutlu Doğum, Sevgililer Günü, Anneler Günü Babalar Günü Bahar Bayramı Ağaç bayramı Yeşil Çevre Günü ve Yaş Günü ile irtibatlı ŞİİRLER içinde ŞEBİNGÜLÜ ŞİİRLERİ de göreceğiz. Hele hele Bağ Bahçe Üreticileri, Ziraat Odaları ile Üniversitelerin ortaklaşa düzenleyeceği ''ŞEBİNGÜLÜ Üretimi ve Canlanmaya Etkileri '' konululu  panel forum ve konferanslar tertiplendikçe;  paylaşımlar sonrasında ŞEBİNGÜLÜ üretimi de Şebingülü bağlantılı ürünlerin üretimi de ŞEBİNGÜLÜ şiirleri de hızla artacak; Şebinkarahisar ve çevresindeki sosyal kültürel ve ekonomik hayatın çok önemli bir kaynağını oluşturmaya başlayacak.Kutlu Doğum tebriklerimizi paylaştığımız zaman dilimi içinde Nevşehirli Eğitimci Şair Sadi Teltik imzalı '' ŞEBİNGÜLÜ İLE GÜNAYDIN GÜL'ÜM'' başlıklı bir şiir ulaştı adresime.. Şiiri bir Şebingülü fotoğrafı, bir Nevşehirli Eğitimci Şair fotoğrafı ile birleştirip servis edeyim derken saatler geçti.. Gecenin duyarlılığında paylaşmayı çok istiyordum. Erişimdeki yoğunluk da yapmak istediklerime engel olamamalı derken şiiri servis ederek kitle iletişim uzmanı şiir dostlarıyla paylaştım, yeni feyizli gecenin kutlu doğumun aydınlığında.. Sen gönder paylaşalım, sevdamızı belli ederiz; fotoğraf işini de biz hallederiz diyenlerin oranı da artınca şiirin servisini daha da hızlandırdım.Ve paylaşmaya devam ediyoruz. 
....
ŞEBİNGÜLÜ İLE GÜNAYDIN GÜL'ÜM*
 
Kutlu Doğum'larda hep seni andık
Dünyaya dalarak ölüm yok sandık
Sonumuz nedamet, yandık ha yandık
Şebingülü ile günaydın Gül'üm
 
Salavat getirsin, adın zikreden
Kendine gelmeli, biraz fikreden
Gaflet içindedir, namaz terk eden
Şebingülü ile günaydın Gül'üm
 
Gönlün ferahlasın, için açılsın
İnsanlık adına dua saçılsın
 Helal lokma yensin, şerden kaçılsın 
Şebingülü ile günaydın Gül'üm
 
Sabır ve kanaat, şükrün bol olsun
Allah'ın korkusu, kalbine dolsun
Yeter ki Gül olsun, çiçekler solsun
Şebingülü ile günaydın Gül'üm
 
Nevşehirli Şair Sadi TELTİK

03 ŞUBAT 2012 , NEVŞEHİR

*
'' Şebingülü ile Günaydın Gül'üm'' isimli şiir, Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar tarfından Türkiye genelinde Şebingülü için bir şiir de sen yaz denilerek verilen ayak üzerine; Peygamberimiz Hz.Muhammed (s.a.v )'in Doğumu münasebetiyle yazılmıştır.'' diyen Nevşehirli Eğitimci şair Sadi Teltik duyarlılığını KUTLU DOĞUM coşkusuyla ve ŞEBİNGÜLÜ şiiri ile TEBRİK ediyorum.   Netice itibariyle ; mesajlarımıza ilham kaynaklariyla coşan şiir dostlarımızın olumlu yansıtmaları çok samimi ŞEBİNGÜLÜ ŞİİRLERİ oluşumuna vesile oluyor.Şebingülü Dostu Nevşehirli Eğitimci Sadi Teltik şiiri ile daha da güçlendik.Rahatladık ferahladık.Şiir zenginliğimiz Şebingülü şiiri ile bir kez daha taclandı.   Teşekkür




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir