Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8652 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   06 Mart 2022 - 18:36

Seyfullah Çiçek adınızla..Nice nice kutlu ödüllere

Büyüt
Küçült
Seyfullah Çiçek adınızla..Nice nice kutlu

 

Seyfullah Çiçek adınızla..Nice nice kutlu ödüllere.. Giresunlu Şairler tasarımlarınızla daha üstün başarılara.. Hikmet Okuyar

..........

Seffullah Çiçek Kimdir ?

 

Yazar. 1949, Kuşçulu / Görele / Giresun doğumlu. İ .Ü Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunu. Yükseköğretim Kredi Yurtlar Kurumunun İstanbul Bölge müdür yardımcılığı dahil pek çok kademesinde görevde bulundu. Bu kuruma bağlı Altunizade Öğrenci Yurdunda müdür olarak görevini sürdürdü. Sivil toplum kuruluşlarındaki çalışmalarıyla da tanındı. Sportif, sosyal ve kültürel ağırlıklı on iki dernek ve kuruluşun (Giresun Dergisi, Giresun Vakfı, Ortaçeşme Spor Kulübü MESAM, GİFSAD vd.) üyesi olup, bazılarında yöneticilik görevleri üstlendi.

....

Giresun Dergisi’nin küItür-sanat yönetmenliği görevini de yürüttü. Başta Giresun Dergisi olmak üzere, çeşitli yayın organlarında çok sayıda makale, araştırma, fıkra, röportaj ve kültür-sanat yazısı yayımlandı.

....

ESERLERİ:

........

HİCİV: Anlayana.

ANTOLOJİ: Giresunlu Şairler (1997).

HAKKINDA: Seyfullah Çiçek.. / Giresunlu Şairler (1997).



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir