Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 24033 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   27 Ocak 2018 - 01:51

Şiir Gibi Görele Yine Şiir Konusu Oldu

Büyüt
Küçült
Şiir Gibi Görele Yine Şiir Konusu
Şiir Gibi Görele Yine Şiir Konusu Oldu.. / Hikmet Okuyar

* Yarışmayla ilgili bilgi veren Görele Şair ve Yazarlar Derneği Başkanı Nihat Öztürk, “Görele’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dolayısıyla Görele Belediyesi’nin desteğiyle düzenlediğimiz şiir yarışmasına ölçülü ve serbest tarzda yazılan şiirlerle şiir yazan herkes katılabilecektir. Şiirler bilgisayarla yazılacak ve elektronik posta yoluyla nihatozturk28@hotmail.com adresine gönderilecek. Derece alan eser sahiplerinin ödülleri 13 Şubat Görele’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Törenleri sırasında verilecektir. Son katılım tarihi 5 Şubat 2018 saat 17.00 olarak belirlenmiştir” dedi. .........

Süper organizasyona ve Tertip Komitesine; tebrikler, teşekkürler.. GÖRELE BELEDİYESİNİN KÜLTÜR SANAT FONLARINDA 100. YIL ANISINA BİRİKEN PARALAR ŞİİR YARIŞMASI ÖDÜLLERİNE HARCANSIN.. EN AZ 9 KİŞİYE DERECE ÖDÜLLERİ VERİLSİN.. 28 AŞIK OZAN ŞAİRE DE MANSİYON ÖDÜLLERİ İLE GİDİŞ DÖNÜŞ YOL PARASI VERİLSİN..

* YARIŞMAYA, ŞARTNAMEYE UYGUN ŞİİR YAZABİLEN GÜZEL SANATLAR ÖNCÜSÜ '' BİZİM HİKMET ile GİRESUN SEVDASI '' DOSTU TÜM AŞIK, OZAN ve ŞAİRLER MUTLAKA KATILSINLAR.

. * YARIŞMA ŞARTNAMESİ YAYINI ÖNCESİNDE BELEDİYE YA DA DERNEKLE YAKIN TEMASI OLANLAR ESER GÖNDERSELER BİLE KESİNLİKLE YARIŞMAYA DAHİL EDİLMESİNLER..

 * 13 ŞUBAT TÖRENLERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR TARAFINDAN TERTİPLENSİN..

* GÖRELE GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLERİ İLE ÖĞRETİM GÖREVLİLERİ YARIŞMADA DERECEYE GİRENLERLE BİRLİKTE KARMA SANAT SERGİSİ AÇSINLAR..

 * TÖRENLERDEN SONRA GÖRELE HASAN ALİ YÜCEL KÜLTÜR SANAT MERKEZİNDE ŞİİR GÜNLERİ TERTİPLENSİN.. İMZA GÜNLERİ, ŞİİR SOHBETLERİ YAPILSIN..

 * AHMET KAÇAR NİHAT ÇELİK VE TERTİP KOMİTESİYLE DERECEYE GİRENLER HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRSİNLER.

* HASAN ALİ YÜCEL, VAHİT KAYA, MUSTAFA DAĞ, HASAN ÖĞÜTÇÜ, EFSANE ÖĞRETMEN TEKIŞIK, MEHMET YÜKSEL, BAHTİYAR DAYIMOĞLU, EMİNE USTA GİBİ GÖRELE KÜLTÜR SANAT GÖNÜL DOSTLARI MUTLAKA DUALARLA YAAD EDİLSİN..

Hikmet Okuyar ŞÜSİYAD Başkanı



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir