Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7348 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2012 - 18:32

Siyşad, Şiir Yorumcuları, A.N.A ve Teşekkür

Büyüt
Küçült
Siyşad, Şiir Yorumcuları, A.N.A ve
SİYŞAD, ŞİİR YORUMCULARI, A.N.A. VE TEŞEKKÜR../ Hikmet OKUYAR

SİYŞAD, ŞİİR YORUMCULARI, A.N.A. VE TEŞEKKÜR../ Hikmet OKUYAR
=
Şiirin olduğu her yerde ve uygun zaman dilimlerinde şiir sohbeti de dahil birçok değişik proğramla kutladığımız; ARİF NİHAT ASYA ŞİİR ETKİNLİKLERİ VE ŞİİR YORUMCULARI HAFTASI; Sivas ve ilçelerinde de yankı buldu.

Siyşad Başkanı Esfsane Şair Sabiha SERİN şahsında Yönetime, Üyelere, Etkinliğe katılan konuklara, sanantsever SİVASLI YİĞİDOLAR ile SİYŞAD etkinliklerini takip eden ŞİİR DOSTLARINA ŞİİR YÜKLÜ DUYGULARLA ve ŞEBİNGÜLÜ sunumlarımızla TEŞEKKÜR ediyoruz..

Hikmet OKUYAR
ŞÜSİYAD Başkanı

.....................................................................


SİYŞAD, ARİF NİHAT ASYA İÇİN PROGRAM YAPTI



07.01.2012 Cumartesi günü öğlenden sonra Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı Sabiha SERİN ve dernek üyeleri, 05-11 OCAK 2012 ARİF NİHAT ASYA ŞİİR ETKİNLİKLERİ VE ŞİİR YORUMCULARI HAFTASI kapsamında şairler, şiir sever konuklar ile toplanarak Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın 37.ölüm yıldönümü anısına BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA konulu şiir dinletisinde dernek binalarında bir araya geldiler.

Her Cumartesi dernek binalarında gerçekleştirdikleri şiir dinletileri bu hafta da devam etti.

Bu haftaki Şiir dinletilerinde ilkönce Arif Nihat Asya’nın özgeçmişi okundu.

Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı Sabiha SERİN açılış konuşmasını yaptıktan sonra Arif Nihat Asya’nın '' BAYRAK'' adlı şiirini okudu.

ŞÜSİYAD Başkanı Şair Yazar Hikmet Okuyar'a ait '' BAYRAK ŞAİRİ ARİF NİHAT ASYA'' adlı şiiri ise SİYŞAD Başkan Yardımcısı Bekir ALİM okudu.

Etkinlik Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği üyesi şairlerinin kendi yazdıkları BAYRAK konulu şiirlerini coşkuyla okumaları ile devam etti.

Samsun - Bafra’dan kızını ziyaret nedeni ile Sivas’a gelen Şair, yazar, gazeteci Oktay ZERRİN’de etkinliğe konuk şair olarak katıldı ve BAYRAK konulu şiirini okudu.

Sivas yöre sanatçılarımızdan Şair Bestekar Sadi MERT sazı ile, Sanatçı Fatma MERT güzel sesi ile söylediği türkülerle programa renk kattılar.



Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı Sabiha Serin yaptığı konuşmasında: “ Bugün Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Dernek binamızda Bayrak Şairi Arif Nihat Asya’nın 37.Ölüm Yıldönümünü andık ve onun BAYRAK adlı ve diğer şiirlerini, ayrıca dernek üyelerimiz yazdıkları BAYRAK Konulu şiirlerini coşku ile okudular.

Edebiyatımızda “Bayrak” şairi olarak tanınan Arif Nihat Asya, Bayrak adlı şiirini Adana’nın kurtuluş günü olan 5 Ocak heyecanı ile yazmıştır.

Bugün ki etkinliğimiz Arif Nihat Asya haftası nedeniyle Okul ziyaretlerimiz ile devam edecektir.

Arif Nihat Asya sonsuza kadar yazdığı birbirinden değerli eserleri ve BAYRAK şiirleri ile kalbimizde yaşayacaktır. Mekânı cennet olsun. Nur içinde yatsın” dedi.



SABİHA SERİN

Sivas Yazarlar ve Şairler Derneği (SİYŞAD) Başkanı




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir