Sultangazi İGEDER Üyelerine Yıl Sonu Veda Yemeği Verdi
İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) Sultangazi Şubesi üyelerine yıl sonu veda yemeği verdi.
Yemeğe Sultangazi deki Giresunlu Eğitimcilerden yoğun katılım olduğu gözlemlendi.
Programda yemekler yendi, ardından protokol konuşmaları ve devamında müzik ziyafeti vardı.
Gecede ev sahibi Sultangazi Şube Başkanı Abddurrahman ADA yaptığı yaptığı hoş geldiniz konuşmasında tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Birliğin, beraber olmanın öneminden ve güzelliğinden bahsetti. Ada, Sultangazi’deki Giresunlu öğrencileri tespit edip onlara eğitim noktasında gerekli rehberliği yapacaklarını söyledi.
ADA Sultangazi Tıp Merkezi ile anlaşma yaptıklarını ve üyelerinin ücretsiz check – up yapacaklarını ve birde indirim kartları yapıldığını belirtti. Kartlar gecede dağıtıldı.
Sayın Abdurrahman ADA “Uzaklardaki 28 Kardeşim” projesini de anlatarak; “Gelecek eğitim öğretim yılında Giresunlu öğrencileri İstanbul’a getirelim ve 2010 Kültür Başkenti kapsamında öğrencilerimize İstanbul’u tanıtalım” dedi.
İGEDER Genel Başkanı Demircan YETKİN ise organizasyonu yapan Sultangazi İGEDER Yönetim Kuruluna ve üyelerine teşekkür etti. Başkan gelecek eğitim öğretim yılı başlarında geniş katılımlı olarak, Milli Eğitim Bakanının da davet edileceği bir organizasyon yapılacağı söyledi.
İGEDER Eş Başkanı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil ASILSOY, Organizasyonu yapan Sultangazi İGEDER Üyeleri ve Başkan Abdurrahman ADA’ya teşekkürlerini belirtti. Sultangazi yeni ilçe olmasına rağmen, Sultangazi İgeder’in gayet iyi çalıştığını ve üyelerini bir araya getirdiğini, problemlerine çözümler bulduğunu ve İGEDER’e dahi örnek olduğunu kendilerinide çalışmaya sevk ettiğini söyledi.
İGEDER Kurucular kurulu başkanı ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif DEDE, “başarılı çalışmaları ile gurur duyduğumuz Abdurrahman ADA yine güzel bir etkinlik yaptı kendisine teşekkür ederim. Ayrıca Arnavutköy’den bizim öğretmenlerimizi de davet etti.İlçede birbiri ile görüşemeyen arkadaşlarımız burada birbirini tanıma şansına sahip oldu. Buna vesile olanlara da teşekkür ederim” dedi.
İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlhami ORAL ise katılımcılara teşekkür etti ve etkinliğin tüm ilçelere örnek olması ve tüm ilçelerde artarak devam etmesi gerekliliğinden bahsetti.
Sultangazi İGEDER’in Gecesine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Oral, İGEDER Genel Başkanı Demircan Yetkin, İGEDER Eşbaşkanı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Asılsoy, İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi Ve Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Sultangazi İGEDER Başkanı Abdurrahman Ada, İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi Temel Kahveci, İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi Emine Yıldırım, İGEDER Yönetim Kurulu Üyesi Esat Coşkun Kurtal, Sultangazi İGEDER Başkan Yardımcısı Sultangazi Türk Eğitimsen İlçe Başkanı Uygar Keskin, Hasip Dinçsoy İlköğretim Müdürü Eyüp Demir, Engin Can Güre İlköğretim Okulu Müdürü Recep Özkan, Esenler Müfettiş Grup Başkanı Selahattin Şen, Analiz Yayıncılık İstanbul Distribütörü Tankut Türüdü, Ozan Turan Arslantürk, Halil Durdu, Çözüm Dergisi Dersanesi Savaş Kılıç, İst. Yerel Medya ve Giresun Medya Plartform Başkanı Ali Şükrü Kara, Sultangai Basın Yayın Müdür Yardımcısı Ali Usta, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Özel Kalemi Musa Evran, Arnavutköy Giresunlu Eğitimciler Ve Sultangazi Giresunlu Eğitmciler Katıldılar.