Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10408 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   28 Ağustos 2011 - 10:00

Tahsin Tekoğlu Ve Mustafa Küçük'den İftar Yemeği..

Büyüt
Küçült
Tahsin Tekoğlu Ve Mustafa Küçükden İftar
Tahsin Tekoğlu Ve Ünlü Sanatcimiz Mustafa Küçük'den Muhteşem İftar Yemeği..

Duaların ve dostlugun imza attığı gecede; unlu ixadamlarımızın, burokratlarımızın, seçkin davetlilerin yani sıra yıldızlar geçidi yasandı.  
 
Tekmen Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tekoğlu ve ünlü sanatçımız Mustafa Küçük'ün verdiği iftar davetini; Alucra-  Şebinkarahisar Sivil Toplum kuruluşları, iş ve sanat Camiasından birçok davetli şereflendirdi. 
 
Yaklaşık 25 görevlinin davetlileri kapıda karşıladığı ve Cihan Küçük'ün hazırladığı kusursuz organizasyonda; DKM tesisleri mutfağında hazırlanan lezzetli yemekleri ile gurme bir servis hizmeti verildi.. 
 
 
İftar programına Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İstanbul milletvekili A.Baha Öğütken, İstanbul Emniyet müdür yrd. Mehmet Hasbal, Savcı Ömer Korkmaz, AK Parti Beyoğlu ilçe Başkanı Rüstem Dindarol, Alucra Vakıf Başkanı Necdet Bekçi ve Yönetim Kurulu Uyeleri, Alucra Dernekler birliği Başkanı Ömer Dindarol , Alucra Eğitim Derneği Başkanı Tülay Dolu, Alucra Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Uyesi ve Arnavut Köy İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, Alucra Vakfı Gençlik Kollari Başkanı Bilal Gülep, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Dernek Başkanı Yücel Kısa ve Yönetim Kurulu, Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Dolu, Şebinmedya haber Koordinatörü Sadi Toygar, Giresun Dergisi sahibi Remzi Mamaşoğlu ve bircok seckin isim iftardaydi. 
 
Tekmen Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Tekoğlu; yemeğe katılan tüm misafirlerle ilgilenerek ayrı ayrı teşekkür etti. 
 
İftar yemeği sonrasında yapılan dualar ve semazen gösterilerinden sonra bir araya gelen davetliler; geç saatlere kadar sohbet etme imkânı buldular. 
 
www.alucra.com 
Tülay Dolu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir