Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9302 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   27 Haziran 2021 - 13:10

Tuba Yelek Öğretmen Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi

Büyüt
Küçült
Tuba Yelek Öğretmen Başarılarına Bir Yenisini Daha

 

 

Ulusal ve Avrupa ödülleri ilçemize kazandıran Sosyal Bilgiler öğretmeni Tuba Yelek başarılı eğitimi yüz güldürmeye devam ediyor.

Mehmet Akif Ersoy Yatılı Ortaokulu öğretmenlerinden Tuba Yelek'in öğrencileri için hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri ile yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren diğer okul öğretmenlerin projelerine iştirak eden Tuba Yelek ve öğrencileri Ulusal ve Avrupa kalite ödülü almaya devam ediyor.

2018-2019 eğitim öğretim yılında ilk defa ulusal ve uluslararası proje yürüten bir portal olan e-Twinning üzerinden "Tableti telefonu bırak,ipini kap hayata bağlan" projesinde başarıgöstermiş ve bu projede "Ulusal Kalite Ödülü ve Ulusal Kalite Etiketi ödülünü aldılar.

Alucra ilçemizde bir ilk olan bu ödüller sonrasında başarı grafiği sürekli yükselen Mehmet Akif Ersoy Yatılı Ortaokul öğrencileri Sosyal Bilgiler öğretmeni Tuba Yelek'in yürüttüğü ve kendisine ait projelerde 3 Ulusal bir Avrupa Kalite ödüllerinin yanı sıra"Cood Week" üzerinden uygulanan projeler ile süper organizasyon gibi çeşitli sertifikalar alırken 2021 yılında almış oldukları Avrupa Kalite ödülü ile birlikte 3 Ulusal 2 Avrupa Kalite ödülü ile toplamda 5 ödül almış oldu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Tuba Yelek “Sosyal aktivitemiz olsun dedim, konu nerelere geldi. E-Twinning serüvenimiz de okul tabelamız, e-Twinning bayrağımız, Avrupa Kalite etiketi tabelamız ve Ulusal Kalite etiketi tabelamıza Türkiye e-Twinning koordinatörlerinden Mehmet Fatih Döger ve Turan Göre hocalarımızınkatılımıyla, Giresun e-Twinning il koordinatörü Tuğba Sağlam, Giresun ili MEM ve Giresun ARGEtarafındandüzenlenen törenle aldık.

Uluslararası bir platform olan e -Twinning ödüllerini ilçemizekazandırmamıziçin canla basla çalışan öğrencilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Tabiihiçbirdediğime itiraz etmeyen ve her zaman destekçim olan kıymetli müdürüme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Haber: Yavuz Kayacık



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir