Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9878 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   07 Temmuz 2011 - 10:09

Türkücü İsmail Şenol ile ''Varmısın ? ''

Büyüt
Küçült
Türkücü İsmail Şenol ile Varmısın ?
Uzun zamandır yeni bir albüm hazırlığı içinde çalışmalarını Giresun ve İlçelerinde, Şebinkarahisar'da, Tamzara'da, Köprübaşı'nda ve Eğribel Tepesi çevresinde sürdüren Türkücü İsmail Şenol yeni albümü '' Var mısın ?'' diyerek sahnelere meydanlara döndü.

TÃœRKÃœCÃœ Ä°SMAÄ°L ÅžENOL ile  '' VAR  MISIN ? ''.. / Hikmet OKUYAR
 
Uzun zamandır yeni bir albüm hazırlığı içinde çalışmalarını Giresun ve Ä°lçelerinde, Åžebinkarahisar'da, Tamzara'da, Köprübaşı'nda ve EÄŸribel Tepesi çevresinde sürdüren Türkücü Ä°smail Åženol yeni albümü ''  Var mısın ?'' diyerek sahnelere meydanlara döndü.
 
'' Var mısın ? '' isimli yeni albümünün ön tanıtımını Ä°stanbul'da yapan Ä°smail Åženol, Åžebinkarhisar çevresindeki tanıtım turim kültür sanat etkinlikleri için aldığı davetlere ve yayla ÅŸenliklerine katılmak Ã¼zere  Åžebinkarhisar'da bulunuyor.
 
'' Salla Mendilini '' ve  '' Geri Verin Valimizi '' gibi birçok eseri ile yöre halkın beÄŸenisini kazanan Ä°smail Åženol;  kemençe eÅŸliÄŸinde seslendirdiÄŸi Tamzara Türküsü baÅŸta olmak üzere birçok Åžebinkarahisar Türküsü,  Alucra Türküsü ve Çamoluk Türküsü ile Giresun Türküleri konusunda Ä°smail Åženol Tarzı özel yorumlarıyla yoÄŸun ilgi odağı olmaya devam ediyor. 
 
Aslen Åžebinkarahisarlı olan Türkücü Ä°smail Åženol,  yıllardanberi geleneksel olarak tertiplenen  Åžebinkarahisar Turizm ve Kültür Åženlikleri ile Åžebinkarahisar Åžiir AkÅŸamları Etkinlikleri için Åžebinkarahisarlı yöre sanatçılarını organize ederek gönüllü katkılarda bulunmuÅŸ bu örnek davranışları sebebiyle de Åžebinkarahisar Kalesi'nde Hikmet Okuyar Åžiire Ãœstün Hizmet Ödülü almıştı.
 
Zaman zaman radyo ve tv lerin canlı yayınlarında türkü proğramlarına davet edilen türkücü İsmail Şenol Şebinkarahisar çevresindeki Kelkit Vadisindeki Giresun yöresindeki Özellikle Tamzara'daki ve 2.200 Rakımlı Dünyaca Ünlü Gizemli Eğribel Tepesi'ndeki konserlerini tamamladıktan sonra sonbahar etkikinlikleri için yeni çalışmalara başlayacak.
 
Coşkun Öner Hüseyin Bıçak gibi özel bir sese ve yoruma sahip olan Türkücü İsmail Şenol Karadeniz Türkülerini de diğer bölgelerin türkülerini de orijinal yapılarına sadık kalarak yorumlayan ilginç bir sanatçı.Türkiye genelinde daha iyi tanıtıldıkça ilgi odağı olma özelliğini hissettirecek olan İsmail Şenol, sanata ve sanatseverlere olan saygısını hizmetleriyle kanıtlayacağını sık sık vurguluyor.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DÄ°ÄžER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VÄ°TRÄ°NÄ°
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir