Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5973 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   24 Haziran 2011 - 21:45

Yaz Spor Okulları 10 binden fazla öğrencinin katılımıyla başladı

Büyüt
Küçült
Yaz Spor Okulları  10 binden fazla öğrencinin katılımıyla
Bilal Erdoğan'ın katılımı ile 10 binden fazla öğrencinin katılımı ile Yaz Spor Okulu açıldı

Yaz Spor Okulları  10 binden fazla öğrencinin katılımıyla başladı

Bilal Erdoğan'ın katılımı  ile 10 binden fazla öğrencinin katılımı  ile Yaz Spor Okulu açıldı

Bağcılar Belediyesi Yaz Spor Okulları  eğitime başladı. Mahmutbey Stadyumu’nda düzenlenen gösteri maçı ile açılışı yapılan Yaz Spor Okulları’na 10 binin üzerinde öğrenci müracaat etti. Gösteri maçı için, koltuk değnekleriyle sahaya çıkan Ersin Elban, maçın başlama vuruşunu yaptı ve bir süre oynadı.

Bağcılar Belediyesi’nin geleneksel Yaz Spor Okulları rekor katılımla başladı. 10 binin üzerinde öğrenci, 40 gün boyunca, futbol, basketbol, voleybol, kort tenisi ve atletizm branşlarında eğitim alacak. Mahmutbey Stadyumu’nda düzenlenen açılış programı büyük coşku ile gerçekleştirildi. Galatasaraylı eski futbolcular, Muhammet ve Büyük Savaş’ın katılarak forma giydiği gösteri maçında, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da yer aldı. Ünlü spor yorumcusu İlker Yasin’in de katılarak, bir süre gösteri maçını sunduğu programın diğer sunucusu ise ünlü standapçı Mülayim’di…

22 KİŞİ  ARASINDA BİR ENGELLİ… 

Maçın başlama vuruşu bir engelli tarafından yapıldı. Bağcılar Belediyesi Engelliler Atletizm Takımı  oyuncularından Ersin Elban, koltuk değnekleriyle sahaya çıktı. Maçın başlama vuruşunu yapan Elban, bir süre de beyaz forma ile oynadı. Elban, 19 Mayıs’ta da Samsun’dan yola çıkarılan Türk Bayrağı’nın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulmasında da görev almıştı.

Yaz Spor Okulları’nın eğitime ve çocuklara verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yaz Spor Okullarımızın bu yıl da açılışını rekor bir müracaatla yapıyoruz. Şuanda başarılı öğrencilerimizin katılımı ile İzmit – Kefken’de Gençlik Kampımız ve Düzce’nin Güzeldere Şelale mevkiinde de İzci Kampımız devam ediyor” dedi.

MALZEMELER DE ÜCRETSİZ…

Yaz Spor Okulları’nın öğrenciler için iyi bir tatil imkanı olduğunu söyleyen Bilal Erdoğan, “Bu organizasyonu yapan Bağcılar Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık da yaptığı kısa konuşmada, öğrencilere iyi birer insan ve vatandaş olmaları tavsiyesinde bulundu.

Bağcılar Belediyesi tarafından her yaz ücretsiz olarak gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları’nda öğrencilerin malzemeleri de yine belediye tarafından karşılandı. Yaz Spor Okullarına katılan her öğrenciye, spor ayakkabısı, 2 tişört, şort, çorap ve tekmelik verildi. Evlerine yakın noktalardan servis araçlarıyla alınan öğrenciler, eğitimin ardından yine alındıkları noktalara bırakılıyor.

   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir