Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7578 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2011 - 11:00

Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 5-G sınıfı Örnek Gece düzenledi.

Büyüt
Küçült
Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 5-G sınıfı Örnek Gece
Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 5-G Sınıfı Yılsonu Gecesi Programını Özel İdare Kültür Salonunda örnek gece düzenledi.

Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 5-G sınıfı Örnek Gece düzenledi.

Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 5-G Sınıfı Yılsonu Gecesi Programını Özel İdare Kültür Salonunda örnek gece düzenledi.

5-G Sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu yılsonu gecesi velilerin ve misafirlerin yoğun katılımı gerçekleşti. Gelen davetlilerden öğrenci velisi İsa Ankaralı ”Unutulmaz bir gece yaşadıklarını eğitici programlarla yılsonu bala lorun nasıl yapılacağını örnek bir şekilde gerçekleştirdiklerini “söyledi.

Öğrenci velilerine ve misafirle yapılan ikramın ardından yaklaşık iki saat süren gösterilerde öğrenciler; Halk oyunları gösterisi,  Sınıf korosunun şarkı ve türküleri, Skeçler, Şiirler, Gösteriler ve Fıkralarla unutulmaz bir gece yaşadılar.

Yeşilgiresun İlköğretim Okulu 5-G Sınıfında bulunan 31 öğrenciden tamamının görev aldığı gecede sınıf öğretmeni H.Hüseyin Bayram ve Sınıf annesi Münevver Demiralp birlikte katılımcıları karşıladı. Gecede Sınıf öğretmen H.Hüseyin Bayram ; “Her gün yeni bir heyecanla, hasretle bir arada olduğum öğrencilerimden ayrılmanın derin üzüntüsü içindeyim. Fakat biliyorum ki bu geride kalan güzel günler yıllar sonra da hatırlanıp yüzlerde tebessüm oluşturacaktır. Minik minik olarak aldığım öğrencilerimi büyümüş ve bilgi birikimi ile donanmış şekilde bir üst kademeye yani 6. sınıfa gönderiyorum.”dedi.

Bu başarıların, mutlulukların hiç azalmadan artarak devam etmesini tüm kalbimle dilediklerini ifade eden Bayram” Onların ayaklarının üzerinde durabilmeleri için gayret gösterdim. İnşallah bu güzide öğrencilerimi daha güzel ve daha başarılı yerlerde hep beraber takip ederiz. Onların hayatları boyunca bol başarılar, bol sevinçler, bol mutluluklar, yaşayarak yollarına devam edeceklerine en kalbi duygularımla inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Profesyonel oyuncuları aratmayacak şekilde oynadıkları skeçler ve halk oyunları, söyledikleri şiirler, davetliler tarafından ayakta alkışlandı. Ödül töreni ve ardından kolbastı oyunu ile gece mutlu son buldu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir