Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12288 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   08 Şubat 2017 - 11:07

TÜGVA Giresun Basın Bülteni

Büyüt
Küçült
TÜGVA Giresun Basın

Genç Tiyatro Akademisi ile gençler yeteneklerini keşfetmeye, sahne heyecanı yaşamaya ve tiyatro alanında ilerlemeye devam ediyor.

İlki 2016 yılında yapılan ve Türkiye geneli liseler arasında gerçekleşen tiyatro performansları arasından, Giresun Atatürk Anadolu Lisesi’nin sergilediği ‘Ah Şu Gençler’ oyunu ile birinciliği elde ettiği, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genç Tiyatro Akademisi 2017 programı için başvurular başladı. 

Genç Tiyatro Akademisi Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Lise Koordinatörlüğü’nün Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleştirmekte olduğu bir programdır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı oyunların tercih edildiği programda gençler, Genç Tiyatro Akademisi ile yeteneklerini keşfetme, sahne heyecanı yaşama ve dilerlerse tiyatro alanında ilerleme imkânı buluyor.

Son başvuru tarihi 9 Nisan 2017 olan program için başvuruda bulunmak isteyen ilimiz geneli liselerin, genctiyatroakademisi.com adresinden katılım şartlarını okuyarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

İletişim:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Adres: Fevzi Çakmak Mahallesi Orçun Sokak No:6 D:1 Merkez/Giresun

E-mail: giresun@tugva.org

 

Web: giresun.tugva.org



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir