Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 14863 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   01 Temmuz 2017 - 01:07

Vali Hasan Karahan, Törenle Uğurlandı

Büyüt
Küçült
Vali Hasan Karahan, Törenle

Bakanlar Kurulu’nun 13/06/2017 tarihli kararı ile Denizli Valiliğine atanan Sayın Valimiz Hasan Karahan, ilimizdeki görevinden ayrıldı.

Vali Karahan, 30 Haziran Cuma günü saat 10.00 da Valilik önünde düzenlenen bir törenle mesai arkadaşlarına veda etti.

Giresun Valiliği Protokol girişi önünde düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Vali Karahan, Giresun’da görev yaptığı süre içerisinde kendisine verilen desteği ve gösterilen sevgiyi hiç unutmayacağını ifade ederek  “kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, çalışma arkadaşlarıma ve saygıdeğer Giresun halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda töreninde konuşmasına “Evet, sonunda gidiyoruz. Neticede mahkeme kadıya mülk değil. Çok şükür alnımızın akıyla, gururla, onurla hizmet ettiğimiz Giresun’umuzdan 4+4 olarak 8 yıla yaklaşan toplam görev süremizle ayrılıyoruz” diyerek sözlerini  “Teşekkür ediyoruz. Hakkınızı helal edin. İyi günler gördük, zor günler gördük ama hep kalbimiz gönlümüzü Giresun’la beraber oldu bundan sonrada Giresun’la beraber Giresun için atmaya devam edecektir. Teşekkür ediyorum kendim ve ailem adına hürmetler ediyorum. Hayırlı cumalar diliyorum. Hayırlı gelecekler diliyorum” diyerek tamamladı.

Valilik protokol girişi önünde düzenlenen veda törenine; eşi Şule Meral Karahan, kızı Sude Naz Karahan ve oğlu Taha Nezir Karahan ile birlikte gelen Vali Hasan Karahan, tören alanında bulunanlarla tek tek el sıkışarak vedalaştı.

Törene katılanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Vali Karahan, tören mangasını selamlayarak ilimizden ayrıldı.

Valilik önündeki Veda Törenine; Ak Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, önceki dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun, Vali Yardımcısı Recep Uzal, Vali Yardımcısı Vekilleri Keşap Kaymakamı Rasim Belge ve Piraziz Kaymakamı Hamit Genç, kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Ali İnsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Sahil Güvenlik 71.Bot Komutanı Yüzbaşı Ömer Oran, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel,  belediye başkanları, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, daire amirler, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir