Erener; Hiç Bir Borçun Altına Sığınmadık
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele’ye hizmet yaparken hiçbir borcun altına sığınmadıklarını, çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Erener, Halk Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, “Görele özverili çalışmayla yatırım aç
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Görele’ye hizmet yaparken hiçbir borcun altına sığınmadıklarını, çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Erener, Halk Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, “Görele özverili çalışmayla yatırım açısından yatırım, hizmet alanında hizmet görmeye, bizler ise borç alanında borçları kapatmaya devam ediyoruz, edeceğiz de” dedi.
Görele’ye birçok hizmet ve yenilikler getirdiklerini belirten Erener, “Biz Görele’ye bu kadar hizmet yaparken, belediyeyi 1 lira da borçlandırmadık. En önemlisi de bu. İlçemizi halkımızla beraber geliştirmeye, yükseltmeye devam ediyoruz. Japonya Büyükelçiliğinden hibe olarak ilçemize kazandıracağımız tam donanımlı Arama Kurtarma aracımızı yaptırıyoruz. Bizzat gittim fabrikasında inceledim. Nasipse aracımız 1 aya kadar teslim edilecektir. Aracımızın içerisinde jeneratörden tutun, hava yatağından, keski aletlerinden tutun olası bir kazada ilk müdahale için her şeyin olduğu bir aracı ilçemize kazandıracağız. Bu aracımız sadece Görele’ye değil merkez ve diğer ilçelerimize de hizmet edecektir” dedi.
Ev hanımlarını istihdama yöneltmek için ilçeye köy ürünleri pazarı kuracaklarını ifade eden Erener, şunları kaydetti:
“İlçemizin Kumyalı Mahallesinde bulunan bin 400 metrekarelik boş alana köy ürünleri pazarı kuracağız. İlçemiz içerisinde köy kadınlarımızın karda, kışta, soğukta satmış olduğu ürünlerini satmak için çektiklerini eziyetlere binaen onları koruma altına alacağız. Burada tek şartımız bizim köy ürünlerimiz olacak. Dışarıdan getirilen ürünlere müsaade etmeyeceğiz. Kadınlarımıza buna yönelik sertifikalarını da vereceğiz. Köy pazarının içerisinde 100 metrekarelik alanda kadınların ibadetlerini yapabileceği, çocuklarını emzirebileceği bir sosyal tesis de yapılacaktır”
Görele’de hayvan barınağı ve hayvanat bahçesi projesi inşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği hatırlatan Erener, “Hayvan Barınağı ve hayvanat bahçesi projemizin inşaat çalışmaları sürüyor. Bu projemiz sadece başıboş hayvanlara yönelik değil birçok türden hayvanı içerisinde barındırabilecektir. Böylelikle vatandaşlarımız çocuklarıyla beraber hayvanat bahçemizi gezip dolaşıp, hayvanları tanıma imkanı bulacaklar, hem de istediği hayvanı sahiplenebilecektir. En önemli isteğimiz bu. Projemiz inşallah Haziran ayına kadar biter hep birlikte açılışını gerçekleştiririz” dedi.
Benzer Haberler
Görelelilir İştişare Toplantısında Buluştular
BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ BAŞKAN TOLGA ERENER;’’ İSTANBUL...
Kadir Kaya Şiirlerinde Görele
Kadir Kaya Şiirlerinde Görele.. / Hikmet Okuyar * Muhteşem Proje tanıtım turizm kültür sanat...
BAŞKAN 4. YILINI ANLATTI
BAŞKAN 4. YILINI ANLATTI ‘İşimiz, Gücümüz Görele’ diyerek kolları sıvayan Görele Belediye Başkanı...
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Ekonomi yazarı Ziya Sevim ile Öğretim Görevlisi Bedriye Güneş, Merinos Nikah Dairesi’nde...
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay’ın...
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
TİRDEF - Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tirebolu...
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
Kişilerin duygusal zekâlarını etkin olarak kullanabilmeleri için, duygularını beden dili ve ses...
54 Şehirden Biri de Giresun
Türkiye’de son yıllarda havalimanı sayısı oldukça arttı. 2000’li yılların başına kadar sadece...
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
Muhtar Maaşları Ne İşe Yarıyor?
Giresun’un köy ve yayla yollarının durumu içler acısı olarak ortada dururken,...
Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Anılacak
Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi, 24 Mayıs Cuma günü, saat...





