BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.628,67 ₺/gr %0,04
Bitcoin $66.505 %6,79
Dolar 45,96 ₺ %0,01
Euro 53,50 ₺ %0,03
Sterlin 61,95 ₺ %0,03
Gümüş 110,85 ₺/gr %0,14
Ethereum $1.871,09 %6,57
İsviçre Frangı 58,38 ₺ %0,01
Kanada Doları 33,21 ₺ %0,00
Avustralya Doları 33,00 ₺ %0,01
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,25 ₺ %0,01
BAE Dirhemi 12,52 ₺ %0,02
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,01
Çin Yuanı 6,80 ₺ %0,01
GİRESUN 14°C 6.628,67 ₺/gr 45,96 ₺ 53,50 ₺
Anasayfa Gundem Doymuşlular İstanbul' da Bulustu

Doymuşlular İstanbul' da Bulustu

İstanbul'da yaşayan ilimiz Doğankent ilçesi Doymuş Köyü sakinleri hafta sonu piknikte bir araya geldiler.

· 4 dk okuma · 2 okunma
Doymuşlular İstanbul' da Bulustu

DOYMUŞLULAR İSTANBUL’DA BULUŞTU

 

İstanbul'da yaşayan ilimiz Doğankent ilçesi Doymuş Köyü sakinleri hafta sonu piknikte bir araya geldiler.

 

         


Dernek Merkezi İstanbul’un Beykoz İlçesi Çubuklu Mahallesinde bulunan Doymuş Köyü Kültür, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edelin ve her yıl geleneksel hale getirilen piknik şöleninin 7’incisi bu hafta sonu Çavuşbaşı Arhavi Restauran Piknik alanında yapıldı.


         

 

Bu yıl oldukça kalabalık bir topluluğun katıldığı Piknik Şöleni sabah kahvaltısı ile başladı. Pikniğe İstanbul’da yaşayan Doymuşluların yanı sıra, Sakarya (Adapazarı), Kocaeli (İzmit), Bolu ve Bursa gibi çevre illerden gelen Doymuşluların da katılması ile yıllardır birbirini görmeyen köylüler bir araya gelerek hasret giderdi.

 

Piknik Şöleni sırasında hediye çekilişi, ödül töreni gibi etkinliklerin yanı sıra yöresel sanatçıların kemençe eşliğinde sunduğu müzik ziyafeti ile Doymuşlular gönüllerince eğlenerek bir yılın stresini üzerlerinden atmaya çalıştılar.

 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabadayı yaptığı açıklamada; bu yıl düzenlediğimiz piknik oldukça hareketli ve geniş katılımlı olarak gerçekleşti. Burada her yıl komşuluk ve akrabalık bağlarımızı güçlendirmek için geleneksel olarak bir araya geliyoruz. 7’incisini gerçekleştirdiğimiz bu yıl ki Geleneksel Piknik Şöleni’mizden elde edilen gelirin ve yapılan bağışların tamamı Doymuş Köyü’nde yapılması düşünülen Gökçebel Camii inşaatına aktarılacak. Tüm katılımcılara ve yardımlarını esirgemeyen, bizleri yalnız bırakmayan misafir ve dostlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

 

Katılımcıların arasında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz İlçe Emniyet Müdürü İrfan M. Bekaroğulları, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Yunus Tekin, MHP Beykoz İlçe Başkanı Ali Emanet ve yönetim kurulu üyeleri, Beykoz Giresunlular Dernek Başkanı Hasan Karakaya, Doğankent ve Çevre Köyleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, Coşkun Kristalin sahibi Remzi Coşkun ve başta komşu köylerden olmak üzere çok sayıda misafir katıldı.


       

 

Çeşitli etkinliklerin sergilendiği piknikte Gökçebel Camii’ne yardım amaçlı promosyonlu hediye çekilişleri de yapıldı. Yapılan çekilişler ile katılımcılara 254 parça promosyon dağıtıldı. Dağıtılan promosyonlar arasında, çeyiz sandıkları, gömlekler, Cam mutfak eşyaları, otobüs biletleri, dershane indirim çekleri ve hastane çek-up’ları gibi değişik hediyeler yer aldı.

 

Dernek Yönetim Kurulu tarafından; derneğe destek ve yardımlarını esirgemeyen Mustafa Şahin, Ali Tekin, Bahri Aydın, Temel Bilecen, Yakup Kabadayı, Önder Şahin'e teşekkür belgesi verildi.

 

Etkinliğe katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’te yaptığı kısa konuşmasında; nazik davetlerinden dolayı Doymuşlulara teşekkür ederek Doymuş Köyü’nde yapılacak olan Gökçebel Camii’ne 5 bin TL yardım sözü verdi ve bu yardımı Dernek görevlilerine ulaştırdı.

 

Programa katılan yöresel kemençe sanatçısı Yılmaz Turan, Hüseyin Çendioğlu, Osman Öner ve Mahmut Uzunömer’in türküleri ve kemençeleri eşliğinde katılımcılara hoşça vakit geçirttiler.





Gundem Haberleri

Tümü

TİRDEF' den Basın Açıklaması

Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...

1 ay önce

Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü

Ekonomi yazarı Ziya Sevim ile Öğretim Görevlisi Bedriye Güneş, Merinos Nikah Dairesi’nde...

10 ay önce

Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...

PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...

11 ay önce

TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin ve ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla Kızılay’ın...

1 yıl önce

BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü...

1 yıl önce

12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali

TİRDEF - Tirebolu Dernekler Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Tirebolu...

1 yıl önce

Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor

Kişilerin duygusal zekâlarını etkin olarak kullanabilmeleri için, duygularını beden dili ve ses...

1 yıl önce

54 Şehirden Biri de Giresun

Türkiye’de son yıllarda havalimanı sayısı oldukça arttı. 2000’li yılların başına kadar sadece...

1 yıl önce

Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği

İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.

1 yıl önce

FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

1 yıl önce

Muhtar Maaşları Ne İşe Yarıyor?

Giresun’un köy ve yayla yollarının durumu içler acısı olarak ortada dururken,...

1 yıl önce

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Anılacak

Milli Mücadele Kahramanı Kurdoğlu Hacı Hafız Mustafa Zeki Efendi, 24 Mayıs Cuma günü, saat...

2 yıl önce