Giresunlular Avrasya için koşuyor
Bu yıl 35. si düzenlenen İstanbul Avrasya Maratonu yarın koşuluyor.
Giresunlular Avrasya için koşuyor
Bu yıl 35. si düzenlenen İstanbul Avrasya Maratonu yarın koşuluyor.
Giresun Federasyonu, bundan önceki senelerde yoğun bir ilgi ve katılımla karşılanan Avrasya Maraton koşusuna üzerlerinde çeşitli görsellerin bulunduğu viniller ve pankartlarla katılacak.
“Sporda Gönüllüyüz, Maratonda Öncüyüz” şeklindeki dövizlerle Avrasya Maratonu’na katılacak olan Giresunlular, Giresun’un tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklar.
Avrupa ve Asya’yı birbirine koşudaki adımlarıyla bağladıklarını ve kardeşlik köprüleri kurduklarını söyleyen Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan, 35. Avrasya Maratonu’na dünyanın dört bir yanından birçok sporcunun katıldığını söyledi. Turan, bu yönüyle 7 kıtanın insanlarının Eski Dünya diye adlandırılan Asya ve Avrupa kıtalarını birbirine bağlayan coğrafyada koşmalarının anlamlı bir mesaj taşıdığını etti.
Boğaziçi Köprüsü’nün Anadolu Yakası Ayağında, saat 9’da
Giresunlunun sosyal, siyasi, ekonomik ve kültürel etkinliklerin yanında spor organizasyonlarına da ilgi duyduklarını ifade eden Turan, “Bundan önce birçok faaliyet ve organizasyonda bir araya gelen ve Giresun dayanışmasını sergileyen hemşerilerimi, yine aynı dayanışma ruhuyla 1. Köprü’nün Anadolu Yakası ayağında bir arada olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.
“Giresunlu daima bir arada, dayanışma içinde”
Koşuyu kazanma işini profesyonel sporculara bıraktıklarını, önemli olanın katılım ve Giresun’un tanıtımı olduğunu dile getiren Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Temel Bilecen ise, “İstanbul Avrasya Maratonu, profesyonel sporcular dışında, Türkiye’nin ve dünyanın pek çok şehrinden misafirler ağırlayan fakat genellikle İstanbul’da yaşayan insanların katılımlarıyla gerçekleşen bir organizasyon. Biz de bunu bir tanıtım platformu olarak değerlendiriyoruz. Ayrıca Giresunlular bu koşuda buluşup bir araya geliyor ve birlik ve dayanışma örneği de sergiliyorlar.” dedi.
Giresunlular olarak yarın sabah saat 9:00’da 1. Köprü’nün Anadolu Yakası ayağında buluşacaklarını hatırlatan Bilecen, İstanbul’daki bütün Giresunluları bu güzel organizasyona katılmaya davet etti.
Benzer Haberler
Yalova’da Anadolu Birlikteliği Giresun Gecesinde perçinleşti
Yalova Giresunlular Derneği Birlik ve Beraberlik gecesi derneğin merkezinde gerçekleştirildi.
Engellilerin Avrasya Maratonu zaferi.
Avrasya Maratonu'na katılan Bağcılar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü sporcuları, geçtiğimiz yıl...
Seçim Maratonu Bitti Sınav Maratonu Başlıyor.
Giresun İkbal FEM Müdürü Levent Uysal Üniversiteyi hedefleyen bilinçli öğrencilerim seçimi Lisans...
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





