TBMM'de İstanbul birinci bölge milletvekilleriyle görüştü
Başkan Ali Bilir, Turizm Sektörünün Sıkıntılarını Anlattı
Türkiye Seyahat Acenteler Birliği (TÜRSAB) Asya BYK Başkanı Ali Bilir, turizm sektöründe yaşanan kriz ve sektör temsilcilerinin sorunlarını dile getirmek için TBMM’inde iktidar partisi ile ana muhalefet partisi milletvekillerini ziyaret etti.
TÜRSAB-ASYA-BYK’nin geçtiğimiz günlerinden yapılan seçimden sonra Başkanlığa seçilen Ali Bilir. İstanbul Birinci Bölge Milletvekillerini ziyaret etti.
Başkan Ali Bilir Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaretini önce TBMM Grup Başkanı Vekili CHP Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi’yi ziyaret etti.
Daha sonra sırasıyla CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Hulusi Şentürk, Hasan Sert, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Sabri Öztürk ve Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ziyaret etti.
AK Parti ve CHP Milletvekillerinin çalışma odalarında gerçekleşen ziyarette Başkan Ali Bilir, turizm ve turizmin geleceği konusunda bir değerlendirme yaptı. Turizm açısından sektörün ve temsilcilerin kaygılarını dile getirdi.
Başkan Bilir, Milletvekilleriyle yaptığı görüşmede TÜRSAB-ASYA Bölgesel Yürütme Kurulunun önümüzdeki günlerde yapılacak toplantılarına davet ettiğini milletvekillerinde davete teşekkür ederek toplantılara katılma sözü verdiklerini belirtti.
Başkan Bilir, Ayrıca Milletvekilleriyle yapılan birebir görüşmesinde sektördeki temsilcilerle bir araya gelip sorunları masaya yatırıp çözüm yollarına ulaşması turizmin gelmesi gereken hedefleri dile getirdiğini ifade etti. Turizm konusunda milletvekillerin duyarlılık gösterdiğini turizm sektörünün yaşamış olduğu sıkıntılar için ne gerekiyorsa yapacaklarına dair söz verdiklerini söyledi.
Muğla Milletvekili Nihat Öztürk’ün daha çok seyahat sektörü ile hassasiyeti olduğunu belirten Başkan Ali Bilir, ‘Sayın Nihat Öztürk, vekilimiz ile illerinde yapılacak olan turizm tanıtım programlarına ve turizm potansiyellerine daha çok karşılık görmesi için seyahat sektörü ile işbirliği konusunda fikir alış verişinde bulunduk. Seyahat güvenliği ve konforuyla turizm en önemli konulardan bir tanesi’ dedi.
İstanbul Birinci Bölge Milletvekilleriyle görüşme sonrası Anıtkabir'i ziyaret ettiğini belirten Başkan Bilir, Görüşme yaptığı AK Parti ve CHP İstanbul Milletvekillerini Beykozlu Giresunlular Derneğimizin 30. Yılı Anma etkinlikleri davet ettiğini vekillerin derneğinin 30. yılına katılma sözü verdiklerini de açıkladı.
Benzer Haberler
Ali Bilir Durmak Bilmiyor
Geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıklayan...
KASİF gıda sektörünün sorunlarını masaya yatırdı
Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanlar Kurulu, Canik...
Beykozlu Giresunlular bir dönem daha Ali Bilir dedi
Gundem Haberleri
TümüTİRDEF' den Basın Açıklaması
Tirebolu Dernekler federasyonundan son günlerdeki Maden hakkında açıklama geldi. Tirdef Genel...
Bedriye ve Ziya Sevim’in Mutlu Günü
Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama Programına Dikkat...
PKU Aile Derneği’nden 20. Yılında Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de PKU ve Yenidoğan Tarama...
TÜGVA Bulancak'tan Kızılay’a Destek
BAŞKAN KÖSE’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
12. Tirebolu Kültür ve Sanat Festivali
Duygusal zekâ iletişimde başarıyı artırıyor
54 Şehirden Biri de Giresun
Küçük yaşta büyük farkındalık İklim değişikliği
İklim değişikliği, bütün dünyayı benzeri görülmemiş bir hızla olumsuz etkilemektedir.
FERRERO, YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
FERRERO, SÜRDÜRÜLEBİLİR FINDIK İÇİN KAYDETTİĞİ GÜÇLÜ İLERLEMEYİ VE YENİ DÖNEM HEDEFLERİNİ AÇIKLADI





