Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7394 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   02 Ocak 2011 - 12:55

Başbakanın konuşmalarını bir araya topladılar.

Büyüt
Küçült
Başbakanın konuşmalarını bir araya
Bursa'da ikamet edip, burada aktif siyaset yapan Espiye'li hemşehrimiz Abdurrahman TIĞ önemli bir kitaba imza attı.

Başbakanın konuşmalarını bir araya topladılar.

(Erdal Avcı – Bursa ) Bursa’ da ikamet edip, burada aktif siyaset yapan Espiye’ li hemşehrimiz Abdurrahman TIĞ önemli bir kitaba imza attı. Bursa’ nın Osmangazi ilçesinin Ak Partiden Büyükşehir Belediye Meclis üyeliğini yapan Abdurrahman TIĞ ; iki arkadaşı ile beraber Ak Parti genel merkezi için  ‘’Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Konuşmalarından Seçmeler ‘’ adlı bir eser hazırladı.

387 başlık altında muhtelif konularda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ne düşündüğünü ve ne söylediğini anlatan kitap aynı zamanda Ak Parti’ nin siyasal kimliğini en iyi özetleyen eser olma özelliği taşıyor. Ak Parti  Genel Merkezi tarafından 15.000 – adet bastırılıp teşkilat mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarına ve basın yayın organlarına dağıtılan kitap ulusal basında da oldukça fazla yankı uyandırdı. Ayrıca söz konusu kitap yakın bir zamanda İngilizce ve Arapça dillerinde de yayınlacak.

Abdurrahman Tığ kimdir?

Aslen Giresun Espiye ilçesi Güzelyurt köyünden olan Abdurahman Tığ, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur. Bursa Giresunlular derneğinde bir dönem yöneticilik yapan Siyaset Bilimcisi Abdurrahman Tığ Bursa’ da Ak parti çatısı altında çeşitli kademlerde görev yaptı. Halen Bursa Büyükşehir Belediyesinde meclis üyeliği yapan Tığ bir dönem Akparti Bursa İl başkan yardımcılığı ve Büyükşehir Belediyesinin önemli şirketlerinden Burfaş’ ın genel müdürlüğünü yapmıştı.

Yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı hemşehrimiz Abdurrahman Tığ’ ı tebrik ederiz.

www.giresunoncelikleri.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir