Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 7578 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   15 Aralık 2010 - 13:53

Giresun Türkav' dan Ayyıldız Şöleni

Büyüt
Küçült
Giresun Türkav dan Ayyıldız
Türkiye Kamu-Sen ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfınca (TÜRKAV) ortak düzenlenen "Ay Yıldız Gururumuz Türkçe Duruşumuz" gecesi muhteşem geçti.

GİRESUN TÜRKAV’DAN “AYYILDIZ” ŞÖLENİ

Türkiye Kamu-Sen ve Türkiye Kamu Çalışanları Vakfınca (TÜRKAV) ortak düzenlenen "Ay Yıldız Gururumuz Türkçe Duruşumuz" gecesi muhteşem geçti.

 Giresun Özel idare kültür sitesinde organize edilen geceye katılım yoğun oldu. 

Gecenin açılış konuşmasını gerçekleştiren TÜRKAV Giresun Şube Başkanı Dr. Ahmet KAYA "Böyle bir geceye evsahipliği yapmaktan onur ve gurur duyduklarını; TÜRKAV olarak Türkçemize ve Türk Bayrağımıza her zaman sahip çıkacaklarını dile getirdi"

Türkiye Kamu-Sen Giresun İl Temsilcisi Ali Kara yaptığı konuşmada; Memur hareketinin, teşkilatlanmasında Türkav’ın önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak, Kamu-Sen olarak bünyesinden çıktıkları yapının, vakıf olduğunun bilincinde olduklarını söyledi. Türkiye Kamu-Sen’in ülkenin bölünmez bütünlüğünü esas almış, bir hak mücadelesinin tarafı olduğunu söyleyerek, kamu çalışanların hak mücadelesinin yılmaz savunucusu olduklarını dile getirdi.

Geceye katılan MHP Giresun Milletvekili Murat ÖZKAN ise yaptığı konuşmada "Böyle bir organizasyonun özellikle de bugünlerde düzenlenmenin önemine vurgu yaparak katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür etti. Milletvekili Özkan konuşmasına şöyle devam etti "Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız gereken bugünlerde böyle organizasyonlar büyük önem taşımaktadır. Bizler her zaman bayrağımıza ve güzel dilimize sahip çıktık ve sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda bu geceye emeği geçenlere siz konuklarımızın önünde bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 

Gece Giresun Üniversitesi Devlet konservatuarı ADREF grubunun Türk halk Müziği konseriyle başladı. Sanatçı Servet Coşkun’un türküleri ile coşan salonda, Giresunlu genç yetenek Ertuğrul Alim'in kemençe konseri izleyicilerin horon sevincine dönüştü

Genç sanatçı Sefa Hacımurtezaoğlu’nun türküleri ve şiirleriyle süslediği geceye, MHP Giresun milletvekili Murat Özkan, MHP İl Başkanı Dr. Orhan Erzurum, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Dizdar, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanları ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinden oluşan kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir