Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6402 kez okundu. | Kategori : K.SANAT
Haberin Tarihi :   24 Ekim 2022 - 09:38

Göktekin, ilk kitabı Sır ‘Vuslat’ın imza gününe katıldı

Büyüt
Küçült
Göktekin, ilk kitabı Sır ‘Vuslat’ın imza gününe

Giresun Belediyesi tarafından 22-30 Ekim tarihleri arasında Giresun Liman Sahasında düzenlenen Giresun Kitap Fuarı’nın Giresunlu Yazarlar köşesinin Pazar günü konuğu Hep Düşünür Bazen Yazar Ubeydullah Göktekin oldu.

Temmuz ayında ilk kitabını çıkaran Hep Düşünür Bazen Yazar Ubeydullah Göktekin ilk fuarına Giresun Belediyesi Kitap Fuarına katıldı. Gençlerin ruh ve zihin dünyasını uyandıracak, okuyucusunun kendini bilmesine katkı sağlayacak olan Sır ‘Vuslat’ kitabı Yazar Ubeydullah Göktekin “Gururlu bir gündeyim, 10 yılı aşkın süredir blog yazarlığı yapmaya gayret ediyordum, arkadaşlarımın, dostlarımın yönlendirmesi ile bizlere ilk kitabımızı nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun. Temmuz ayından beri hayatımda olan Sır ‘Vuslat’ kitabımızı okuyucuları ile buluşturmaktan mutluluk duyuyorum. Bugünde Giresun Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde üçüncüsü gerçekleşen Giresun Kitap Fuarı’nın Giresunlu Yazarlar bölümünde imza programına katıldık. Hamdolsun bizleri bu mutlu günümde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İlk kitabın heyecanı başka diyorlardı başkaymış gerçekten, inşallah ikincisinin çalışmalarına başladık bile. Bir okuyucumuza bile bir satırında farkındalık kazandırırsak amacına ulaşmış olur niyetimiz. Rabbim bir ömür hakkı bilip yazmayı, hakikati söylemeyi ve yaşamayı bizlere ve tüm ümmete nasip etsin inşallah.” Dedi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir