Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3420 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2013 - 10:22

2.Taksim Yürüyüşü Şölen Havasında Geçti

Büyüt
Küçült
2.Taksim Yürüyüşü Şölen Havasında
Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Dernekler Federasyonu’nun İstanbul’da düzenlediği Büyük Taksim Yürüyüşü’ne katıldı.



İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen Büyük Taksim Yürüyüşü’nün bu yıl ikincisinin düzenlenme tarihi Giresun’un plakası olan 28 Nisan’a denk getirilirken, düzenlenen etkinlik tam bir şölen havasında geçti.

 

Giresunlular kendilerine has ürünlerini tanıttığı etkinliğe 10 binden fazla kişi katılırken Taksim Meydanı’nda 8 çiftin nikahı binlerce kişinin şahitliğinde kıyıldı.

 

Düzenlenen etkinliğe; Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, AK Parti Giresun milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Bağcılar Belediye Başkanı, Lokman Çağrıcı, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Turan, çok sayıda STK temsilcisi ve binlerce vatandaş katıldı.

 

Yürüyüşte bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin “Sözlerime Giresun Günleri Kapsamında düzenlenen 2. Taksim yürüyüşüne katılmaktan duyduğum heyecan ve mutluluğu belirterek sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” diyerek başladığı konuşmasının devamında Giresun ilinde Turizm ve tanıtıma yönelik yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgiler verdikten sonra konuşmasının devamında “Giresun’da görev yapmak çok güzel. Giresun’a ve Giresunluya hizmet etmek çok güzel. Dahası Giresunlularla bir arada bulunmak ve yürümek daha da güzel. İnanıyorum ki, Giresun bu tür etkinliklerle gabuğunu gırarak önce Türkiye'ye, ardından da dünyaya tanıtımını en güzel şekilde yapacaktır. Giresun’umuzun doğal güzelliğini, yaylalarını, sahillerini, fındığını, misafirperverliğini, keşfedilmemiş bir turizm cenneti olduğunu, duyurmak ve tanıtmak istiyoruz

 

Bu etkinlikleri gurbet ile sılayı birleştirmek, tanışmak, kaynaşmak, kardeşlik ve sevgi bağlarını güçlendirmek, gelenek-görenekleri yaşatmak için önemli fırsatlar olarak görüyoruz. Bugünkü yürüyüşümüzle medeniyetler kenti İstanbul’da ilimizi, kendimizi ve kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık.

 

Bu güzel organizasyon ile bizleri bir araya getiren Federasyon başkanı ile çalışma arkadaşlarına ve diğer emeği geçenlere ve bu kutlu yürüyüşe katılan sizlere çok teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Giresun’un son yıllarda gösterdiği gelişmeye vurgu yapan AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, yaptığı konuşmada “Taksim Meydanı’nda toplanan binlerce insan Giresun’un bu gelişiminin en büyük göstergesidir. Bu etkinlik Giresunluların sahip olduğu coşkunun doruğa çıktığı an oldu. Giresun İstanbul’da en çok nüfusa sahip dördüncü il. Şehrimiz bu çoğunluğun etkisini yıllarca fiiliyata dökemedi, ancak son yıllarda Giresunlu İstanbul’da varım diyor, siyasette ve iş dünyasında varım diyor, bu kalabalık bu durumun ne büyük kanıtıdır. Bu gelişimi en iyi ‘Giresun gabuğunu kırıyor’ cümlesi özetliyor” dedi.

 





















Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir