Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12729 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   17 Şubat 2014 - 12:40

Giresunlular Federasyonu Kuruluşunu Kutluyor

Büyüt
Küçült
Giresunlular Federasyonu Kuruluşunu
Geçtiğimiz aylarda Bursa'da kuruluşunu tamamlayıp kurucu yönetim kurulunu belirleyen Giresunlular Federasyonu 23 Şubat'da Genel Kurula gidiyor.

Giresunlular Federasyonu Genel Kurulunu Şölene Çevirmeye Hazırlanıyor

 

Geçtiğimiz aylarda Bursa’da kuruluşunu tamamlayıp kurucu yönetim kurulunu belirleyen Giresunlular Federasyonu 23 Şubat’da Genel Kurula gidiyor.

 

Giresunlular Federasyonu kurucu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş yapmış olduğu açıklamada Federasyonlaşma yolunda halkımız ile beraber adım atarak, Bursa’da Giresunlular Federasyonunu kurduklarını belirtirken kurucu yönetim kurulu üzerine düşen görevi tamamlayarak Federasyonu kongreye götürdüğünü söyledi.

 

23 Şubat 2014 Pazar günü Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonundan Saat 14:00’de, halkımız ile el ele vererek Giresunlulara yakışacak görkemli bir genel kurula imza atmak için çalışmaların devam ettiğini belirten Aktaş, Karadeniz müziğinin ünlü isimlerinin de kongre sonrasında ücretsiz konser vereceğini belirtti.

 

KARADENİZİN ÜNLÜ SESLERİ BURADA BULUŞACAK

 

Federasyonun kuruluşunu kongreye katılacak vatandaşlarımız ile beraber şölen havasında gerçekleştirileceğini söyleyen başkan Aktaş; “Bu coşkuyu halkımız ile beraber kutlamak, sevincimize sevinç katmak için Karadeniz’in usta seslerini Bursa’da ağırlayacağız. Katip Şadi, Hüseyin Bıçak başta olmak üzere Cimilli İbo, Yasemin Yıldız, Sinan Sami, Erdal Güvendi, Alim Koca, Şerif Pir, Rüştü Karpuz ve Hakkı Aydın bizlerle beraber olacaklar” dedi.

 

23 ŞUBAT 2014, PAZAR SAAT 14:00’DE START VERİLİYOR

 

Giresunlular Federasyonu kongresinin 23 Şubat 2014 Pazar günü Saat 14:00’de Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda startının verileceğini belirten kurucu başkan Orm.Müh.Üzeyir Aktaş programın gece 24:00’de kadar devam edeceğini belirtti.

 

ÇAY TV CANLI YAYINLAYACAK

 

Bursa gündemine damga vurması beklenen kongrenin Ulusal’da yayın yapmakta olan ÇAY TV ekranlarından canlı yayınlanacağı öğrenilirken, katılımcıların mağdur olmaması için ikramlarda bulunulacağı öğrenildi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir