Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 15907 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   26 Şubat 2014 - 10:33

Bursa daki Giresunlular Federasyonlarının Kuruluşunu Kutladı

Büyüt
Küçült
Bursa daki Giresunlular Federasyonlarının Kuruluşunu
Bursa'da kurulan Giresunlular Federasyonu İlk Genel kurulunu ve kuruluş kutlamasını dün akşam coşkulu kalabalığın katılımı ile Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi.

Bursa'daki Giresunlular Federasyonlarının Kuruluşunu Kutladı

 

Bursa’da kurulan Giresunlular Federasyonu İlk Genel kurulunu ve kuruluş kutlamasını dün akşam coşkulu kalabalığın katılımı ile Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi.

 

 

Genel kurulunda 200 asil delegenin oybirliği ile Orm. Müh. Üzeyir Aktaş başkanlığında oluşturulan liste güvenoyu alırken, oluşturulan listenin geniş vizyonu ve istihdama katkı sağlayan kişilerden oluşması dikkat çekti. Giresun halkı başkanına sahip çıktı ve birliğin adresini gösterdi.

 

 

Musa Ada’nın sunuculuğunu yaptığı geceye Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Necati Özensoy, Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Necati Şahin, AK parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Esgin, Ak Parti İl başkanı Cemalettin Torun, CHP il başkanı Metin Çelik Siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, Sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda davetli misafir katıldı.

 

 

GİRESUNLULAR BURSA KENT YAŞAMININ BİLİNCİNDE

 

Giresunlular Federasyonu Başkanı Üzeyir Aktaş ise Bursa’da yaşayan Giresunluların Bursa kent yaşamının bilincinde olduğunu belirterek, “Kalplerimiz hem Bursa hem de Giresun için atıyor. Çalışmalarımızla Bursa’ya katma değer oluşturmaya devam edeceğiz. Eninde sonunda vesayet zincirleri kırılmaya mahkumdur. Halkımızın dernek yönetimlerine katılımını artırmaya devam edeceğiz. Demokrasiden ve şeffaflıktan uzak halka rağmen dernekçiliğin yapılamayacağını vurgulayan Aktaş; Halkımızdan aldığımız destek ve güvenle üstlenmiş olduğumuz görevin sorumluluğunun farkındayız. Verilen yetki halkımız için yönetimimizle birlikte birliğin tek adresi Giresunlular federasyonunda layıkıyla yerine getireceğiz ”

 

 

HER KONUDA DESTEĞE HAZIRIZ

 

Gecenin Ana Sponsoru olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’daki tüm vatandaşların yanında olduğunu belirterek, “Hem Bursa’ya hem de Karadeniz’e sahip çıkacağız” dedi.

 

 

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’daki herkese ve kentin her köşesine hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını belirterek, “Karadeniz’in insanı, güzel, bütünleştirici, kucaklayıcı, fedakar ve vatanseverdir. Bursa’da her zaman Giresunlu hemşerilerimizin sorunlarına, sıkıntılarına sahip çıkıyoruz, bundan sonra da her konuda desteğe hazırız. Giresunlular federasyon başkanı Üzeyir Aktaş’ı ve ekibini kutlar ve başarılar dilerim.” diye konuştu.

 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

 

Gecede tüm Karadeniz’e mâl olmuş Giresunluların emektar sanatçıları Hüseyin Bıçak’ a Plaketini Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe, Katip Şadi’ye Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Erdal Güvendi’ ye Ak Parti Yıldırım Belediye başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, Sırrı Öztürk’e verilecek olan plaketi ise oğlu Murat Öztürk’e Nilüfer Belediye başkanı Mustafa Bozbey takdim etti.

 

 

GECE 24:00 KADAR EĞLENCE

 

Gündüz saat 15:00’den gece saat 24:00’de kadar Atatürk Kapalı Spor salonunda Karadeniz’in ünlü seslerinin muhteşem konseri ile coşku devam ederken, davetliler horon ve karşılama oynamanın tadını çıkardılar.

   

YÖNETİM LİSTESİ;

ÜZEYİR AKTAŞ başkanlığında oluşturulan asil ve yedek liste; ADNAN KARA, AHMET KÜTÜK, AV.AHMET EREN MEMİÇ, ÇETİN ÇOLAK, EKREM ŞEN, FAİK AKKURT, HALİL DEMİRTAŞ, H.İBRAHİM DİVLİ, İSA ÇAPKIN, KAĞAN YEŞİL, MEHMET BAYRAM, MEHMET KURU, MEHMET UYAR, METİN BULAT, METİN GÜNEŞ, MUSTAFA ATEŞ, MUSTAFA KEMAL AKTAŞ, MUSTAFA CAMCI, AV.ÖMER NARİN, SALİH BAHADIR, SİNAN DİLSİZ, ŞERİF AKTÜRK, TOLGA AYDEMİR, AV.ZAFER KARAKILIÇ, OSMAN GÜL, RAMAZAN ABDİOĞLU, HARUN TURAN, Dr.İBRAHİM OCAK, GÖKHAN YILMAZ, ABDULLAH BAYRAM, İBRAHİM DOMAÇ, EROL KAYA, PINAR AL, MUHAMMED DEDE, MURAT KABADAYI, MURAT KARAMAN, MUSA KARATAŞ, HASAN TURAN, GÜRBÜZ SUCU, MEHMET DEMİRTAŞ, AHMET BULAT, H.HÜSEYİN BAYRAK, NURETTİN EMANETOĞLU, AHMET AK, EYÜP AKTAŞ, ABDULLAH BEŞLİ, HASAN SERÇE, SİNAN TEMİZ, SÜLEYMAN BAHADIR

 

DENETLEME KURULU LİSTESİ

 

İBRAHİM PİRDAL, ERHAN ERTÜRK, HÜDAVERDİ TOSUN, HALİL BAYRAK, NİHAT BAYRAM, ZEKERİYA BAYRAM

       


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir