Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12821 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Şubat 2014 - 18:59

İstanbul un Kalbini Kazanacağız

Büyüt
Küçült
İstanbul un Kalbini
Türkiye'nin nabzını tutan toplantılar dizisi Giresun Federasyonu bünyesinde devam ediyor

İstanbul un Kalbini Kazanacağız

Türkiye'nin nabzını tutan toplantılar dizisi Giresun Federasyonu bünyesinde devam ediyor

Daha önceki haftalarda Başbakan Başdanışmanlarından Hüseyin Besli, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı öğretim görevlisi Prof. Dr. İbrahim Balcıoğlu , Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Giresun Valisi Hasan Karahan,Prof.Dr.Cemal Zehir,Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ,İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Uluslararası fon yöneticisi Murat Bolat'ı ağırlayan Giresun Federasyonu yarın akşam Zeytinburnu'nda bulunan Federasyon merkezinde Ak Parti Eyüp Belediye Başkan adayı Av.Remzi Aydın'ı ağırlayacak.

Siyaset, bürokrasi, bilim, kültür, sanat ve spor dallarında otorite isimleri konuk eden Bilgelik Akademisi dizisinde hemşerimiz içimizden biri Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi,Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Av.Remzi Aydın Giresunlularla buluşacak.Remzi Aydın önümüzdeki dönemde vizyon projelerini ,hemşerileri ile paylaşacak ve önerilerini alacak.

Konu ile ilgili federasyon başkanı Hasan Turan ,'' 'İstanbul yalnızca İstanbul değildir.İstanbul Batı ve Doğu medeniyetinin kalbidir. Eyüp İstanbul'un kalbidir. hemşerilerimizden  birinin Eyüp'te göreve layık görülmesi bizleri onurlandırmıştır'dedi ve tüm Giresunlu hemşerilerine perşembe akşamı federasyonda yapılacak toplantıya davet mesajı gönderdi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir