Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4338 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   02 Mayıs 2012 - 18:49

6. Giresun Günleri bilgilendirme ziyaretleri sürüyor

Büyüt
Küçült
6. Giresun Günleri bilgilendirme ziyaretleri
Giresun Federasyonu, 6. Giresun Günleri bilgilendirme ziyaretleri kapsamında belediyelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

6. Giresun Günleri bilgilendirme ziyaretleri sürüyor

Giresun Federasyonu, 6. Giresun Günleri bilgilendirme ziyaretleri kapsamında belediyelere yaptığı ziyaretleri sürdürüyor.

    

Güngören Belediyesi’ne ziyaret

Daha önceden Beykoz, Beylikdüzü, Eyüp ve Tuzla belediyelerine yaptığı ziyaretlerden sonra Giresun Federasyonu Güngören Belediyesi’ne de bir ziyaret düzenledi.  Giresun Federasyonu heyeti, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman’ı makamında ziyaret ederek 6. Giresun Günleri hakkında bilgiler vererek, 18 – 19 – 20 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinliklere Başkan Karaman’ı davet etti.

Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Turan'a, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Eren, Avni Aydın, Abdullah Akgün ve Temel Bilecen, ve akın Bebek ile; Piraziz Derneği Başkanı  Engin Güner, Tamdere Derneği yönetim kurulu üyeleri, Kaçkar TV Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ruşen ve vatangiresun.com’un sahibi Nuri Yılmaz eşlik etti. 6. Giresun Günleri’nin hazırlıklarında gelinen son aşamadan bahsedilen toplantıda, birlik ve beraberliğin önemine değinildi.

Başkan Karaman da bu organizasyonların halkımızın kültür ve tarihindeki zenginliklerin birer aynası olduğunu ifade ederek, 6. Giresun Günleri’nde bulunmanın kendisine çok büyük memnuniyet vereceğini ve Giresun’un güzel insanlarının heyecanını  paylaşmaktan mutlu olacağını dile getirdi.

Toplantı sonunda Başkan Karaman’a Giresunist dergisi ve özel olarak paketlenmiş Giresun fındığı hediye edildi.

Giresun Federasyonu Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde

Giresun Federasyonu Güngören Belediyesi’nden sonra Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne de bir ziyarette bulunarak, Başkan Dr. Erhan Erol’a 6. Giresun Günleri hakkında bilgi sundu, Başkan’ı etkinliklere davet etti.

Dr. Erhan Erol ve Başkan Yardımcısı Arif Parlakkılıç; Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan'a eşlik eden Yönetim Kurulu üyeleri Coşkun Çalık, Mustafa Eren, Abdullah Akgün, Temel Bilecen, Avni Aydın, Hüseyin Mersin, Murat Aydın ve Federasyon Denetim Kurulu üyesi Recep Dönmez ile; Nuri Yılmaz, Gop Ajans sahibi Ali Şükrü Kara,  Gaziosmanpaşa İlçe Meclis üyesi Zeki Kemal, Aydın Kömürcü, Doğankent Federasyonu Başkanı Serkan Cihan,  Giresun Medya Platformu'ndan gazeteci İbrahim Balcıoğlu, Necmi Akkaya, Şahin Erol, Arif Parlakkılıç, Şahin Erol, Zeki Al, Av. Şahin Pirdal’dan oluşan heyeti makamında kabul ederek bir süre sohbet etti.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan ve yönetim Kurulu üyelerinden oluşan tanıtım heyeti gelinen aşamadaki gelişmeleri anlatarak, Giresun’u Türkiye’nin parlayan yıldızı  yapmak istediklerini ifade etti. Bu yıl da önceki yıllardan farklı olarak, çok çarpıcı yeniliklerle geldiklerini söyleyen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Başkan Erol’u 6. Giresun Günleri’ne ve 17 Mayısta Taksim’de yapılacak olan Giresun Yürüyüşüne de davet etti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, heyete önceki yıllarda Giresun Günleri’ne misafir olduğunu ve bu gibi etkinliklerin kültürümüzün geleceğe taşınmasında çok etkili olduğunu ifade etti. Giresunluların kendilerine ait olan her türlü manevi değeri bu platformda tanıttığını, bu şekilde kendi memleketine bir kez daha sahiplendiğini ifade eden Başkan Erol, 6. Giresun Günleri’nde bulunmaktan mutluluk duyacağını sözlerine ekledi.

Heyet Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a Giresunist dergisi ile özel ambalajında fındık hediye etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir