Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3553 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Nisan 2012 - 18:47

6. Giresun Günleri ziyaretleri sürüyor

Büyüt
Küçült
6. Giresun Günleri ziyaretleri
6. Giresun Günleri ile ilgili bilgilendirme ziyaretleri sürüyor.

6. Giresun Günleri ziyaretleri sürüyor

6. Giresun Günleri ile ilgili bilgilendirme ziyaretleri sürüyor.

     

Giresun Federasyonu belediyeleri 6. Giresun Günleri hazırlıkları programın muhtevası ile ilgili olarak bilgilendirmek için çalışmalara devam ediyor. Beylikdüzü ve Beykoz Belediyelerinden sonra, Giresun Federasyonu bilgilendirme heyeti Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Giresun Dernekler Birliği yönetim kurulu üyesi Avni Aydın, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Doğankent temsilcisi Temel Bilecen, Keşap temsilcisi Abdullah Akgün, Yağlıdere temsilcisi Murat Aydın’dan oluşan heyet, Başkan Yazıcı’ya program hakkında bilgiler verdi.

17 Mayıs yürüyüşü ile ayrıntılardan bahsedilen toplantıda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuya duyduğu ilgiyi sorularıyla ortaya koydu. İlçeyi, halkın birinci elden temsilcileri olan sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yönettiklerini ifade eden Dr. Yazıcı, “Böylece halkın isteklerine en yakın kararları almak ve uygulamada en yüksek başarıyı elde etmek mümkün olmaktadır.” diye konuştu.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan da kendilerinin de Giresun Federasyonu olarak Giresunluların temsilcileri olduklarını hatırlatarak, Başkan Yazıcı’ya Giresun için çalıştıklarını ve bu yıl 6.sını düzenledikleri Giresun Günleri’nin birincil amacının Giresun’un ilerlemesi ve bir marka olarak daha da değerlenmesi olduğunu ifade etti.

Heyet yapılan sohbetin ardından Başkan Dr. Şadi Yazıcı’yı 17 Mayıs yürüyüşüne ve 6. Giresun Günleri organizasyonuna davet etti. Başkan Yazıcı heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, bu coşkuyu gözlemek ve bir parçası olmak için Giresun Günleri’nde bulunmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir