Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6022 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Mart 2011 - 18:47

Abdurrahman Tığ Bursa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını Açıkladı

Büyüt
Küçült
Abdurrahman Tığ Bursa Milletvekilliği İçin Aday Adaylığını
Bursa Osmangazi Belediye Meclisi üyesi hemşerimiz Abdurrahman Tığ, tabandan aldığı destekle Bursa milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Bursa Osmangazi Belediye Meclisi üyesi hemşerimiz Abdurrahman Tığ, tabandan aldığı destekle Bursa milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Bursa Osmangazi Belediyesi meclis üyesi, Ak partinin çeşitli kademelerinde görev alan Giresun’ lu hemşerimiz Abdurrahman Tığ tabandan aldığı destek ve güçle haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Bursa Milletvekilliği için Ak partiden aday adaylığını açıkladı.

Osmangazi Belediye meclisi’ nin mart ayı toplantısında aday adaylığını açıklayan Tığ Meclis üyeliğinden istifa ettiğini belirterek, Bursa’ ya hizmet etmekten her zaman mutluluk duyuyorum. Hizmet yarışını bir başka çatı altında yürütmek istiyorum.Haziran 2011 seçimlerinde mensubu bulunmaktan gurur duyduğum Ak Parti’ den milletvekili aday adayı olacağım.Herkese teşekkür ederim diyerek salondan ayrıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin en büyük işletmelerinden olan Burfaş’ ında geçtiğimiz yıllarda Genel Müdürlüğünü de yapan Tığ kendi web sitesi üzerinden yayınladığı bildire de şunlara değindi.

Değerli arkadaşlar.. 
Dünya hızla değişiyor ve gelişiyor. 21. Yüzyılda dünya hızla değişip gelişirken ülkemiz de özellikle son 8 yılda bu küresel, siyasi, iktisadi ve kültürel değişime artık etkin biçimde katkı veren, edilgen bir konumdan etkin bir konuma yükselen bir ülke haline gelmiştir.

Çünkü bizim bin yıllık köklü bir medeniyet ve devlet geleneğimizden gelen anlatacak çok hikayemiz, bu ülkeye dair nice rüyalarımız ve hayallerimiz var. 
 
Ve biz biliyoruz ki yüce milletimize hizmet etmek, halkımıza hizmet etmek makamların en yücesidir.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı 2023’e adım adım yaklaşırken, ülkemizin hem bölgesel anlamda hem de dünyada, iktisadi kalkınmasını tamamlamış, demokrasisi güçlü, dünyada söz sahibi bir ülke olması hayalimiz hiç bitmeyecektir. Genç ve dinamik bir nüfusa sahip olmamız da bu hayalimizin en büyük teminatıdır.

Yarınlarımız olan çocuklarımıza yaşanılacak güzel bir dünya, güzel bir ülke, güzel bir şehir miras bırakmak bizim idealimizdir. Çocuklarımızın o aydınlık yüzlerindeki sevinç daima bize bu heyecanı ve umudu verecektir.

Bunun için hukukun üstünlüğünü  ve tam bir demokrasiyi, siyasi, kültürel ve ekonomik özgürlüğü  sağlayacak , beklenti ve ihtiyaçlara cevap verecek, Türkiye’ye yakışan – tamamen sivil – yepyeni bir anayasa hazırlamak bu yolda çok önemli bir adım olacaktır.

Bu toprakları yoğuran manevi değerlerimiz olmadan bir siyaset üretilemeyeceğinin de bilincindeyiz. O manevi değerlerimizdir ki bize bu yolda daima kılavuzluk edecektir, tarih boyunca olduğu gibi. 
Ve biz biliyoruz ki bu makamlar hep gelip geçicidir, hepimizde faniyiz. Asıl olan hizmettir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifade ettiği gibi “milletin derdiyle dertlenmekten, milletin hizmetinde olmaktan daha anlamlı bir makam yoktur. Bu millettin gönül tahtında bir yer sahibi olmayı, dünyanın hiçbir makam ve mevkiine değişmeyiz.”

Bu bize geçmişimizden, medeniyetimizden, ailemizden tevarüs eden içinde bulunduğumuz ve yıllardır milletimizin hizmetinde olmaya gayret ettiğimiz siyasi görüşümüzü belirlemiş bir ahlaki olgunluktur. Hizmetimiz bundan sonrada her nerede olursak olalım bu düşünce ile mütevazi bir şekilde devam edecektir.

Ülkemizin önemli şehirlerinden olan nüfusu kadar tarihsel misyonu da büyük olan bu şehre hizmet etmekten her zaman onur duyduğumu, her zaman mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. 
Bursa’yı, bu güzel şehri güçlü yerel yönetimlerle ve güçlü siyasi irade ile milletimizin büyük dinamizmine ve geçmişine yaraşır bir medeniyet çizgisine taşıyacağımızdan eminim.

Bir şehre hizmet etmek ne kadar mutluluk veren onurlu bir duygu ise, tarihi ve kültürel değerleriyle medeniyetlere beşiklik etmiş Bu Ülkeye hizmet etmek ise, çok daha onurlu ve kutsal bir görevdir.

Siyasetin amacı, sorun çözmektir, hizmet etmektir, insanı yüceltmektir, insanın refah ve huzurunu temin etmektir. 
Siyasetçi ise, milletin hissettiğini hisseden, gördüğünü gören, duyduğunu duyan ve ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu kendine görev edinendir.

Değerli arkadaşlar, 
 
2009 Yerel seçimlerinden itibaren bu duygu ve düşüncelerle hep birlikte Osmangazi ve Bursa’ya hizmet etmeye çalıştık. Bu benim için büyük bir onurdu. Bu hizmet yarışını bir başka kutlu çatı altında yürütmek, Bursa’nın ve Türkiye’nin geleceğinin inşasına katkıda bulunmak niyetiyle; Haziran 2011 seçimlerinde mensubu olduğum ve mensubu olmaktan da onur duyduğum AK PARTi ‘den milletvekili aday adaylığı için Osmangazi Meclis Üyeliğinden istifa ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda Allah yar ve yardımcımız olsun.

Hepinize saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunarım. 

www.giresunoncelikleri.com 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir