Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 11576 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   25 Şubat 2012 - 11:20

Ahmet Hamdi Bozbağ Bebek'ten Ebediyete Uğurlandı.

Büyüt
Küçült
Ahmet Hamdi Bozbağ Bebekten Ebediyete
Önceki gün hayata veda eden 9-10-11 Dönem Giresun Milletvekili Ahmet Hamdi Bozbağ İstanbul Bebek Cami'inden ebediyete uğurlandı.

Önceki gün hayata veda eden 9-10-11 Dönem Giresun Milletvekili Ahmet Hamdi Bozbağ İstanbul Bebek Cami’inden ebediyete uğurlandı.

bozbagcenaze

İstanbul Bebek’te yaşayan ve Türkiye Cumhuriyetinin ilk Maden ihracatçısı olma özelliği taşıyan Maden Yüksek Mühendisi, 9-10-11 Dönem Demokrat Parti Giresun Milletvekili Ahmet Hamdi Bozbağ yaşlılığa dayalı hastalıklar nedeniyle önceki gün vefat etmişti.
Ahmet Hamdi Bozbağ bugün İstanbul Bebek Cami’inde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Aşiyan Mezarlığındaki aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze namazına Giresun’dan gelerek katılan akraba ve dostlarının yanı sıra İstanbul ve Türkiye çapında maden ticareti ile uğraşan çok sayıda meslektaşı da cenaze törenine katıldı.
Giresunspor eski as başkanlarından yeğeni Mustafa Temel Bozbağ, 17-18-19 Dönem Giresun Milletvekili ve Filipinler İstanbul Fahri Başkonsolosu Rasim zaimoğlu, Giresun Dergisi İmtiyaz Sahibi Remzi Mamaşoğlu, Haberciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Bakar ve İstanbul’da yaşayan çok sayıda Giresunlu da cenaze namazında hazır bulundu.

ahmethamdibozbagcenazecelenk

vakifahmethamdibozbagcelenk

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Giresun Valiliği, Giresun il Milli Eğitim Müdürlüğü, Giresun Sanayi ve Ticaret Odası, Giresun Vakfı Dr. Adil Emecan gibi kurum ve kuruluşlarında çelek gönderdiği cenaze de Ahmet Hamdi Bozbağ’ın Giresun iline kazandırdığı eğitim ve öğretim kurumları konuşulan başlıca konuydu.

gurbetcigiresun.eu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir