Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3770 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   23 Ekim 2012 - 10:20

Almanya Giresun'u Bekliyor

Büyüt
Küçült
Almanya Giresunu
1.Giresun Günleri için Almanya beklemeye başladı.

ALMANYA GİRESUN’U BEKLİYOR

1.Giresun Günleri için Almanya beklemeye başladı.

Almanya'da yapılacak olan 1. Giresun Günleri, Giresunlu iş adamlarımız için büyük bir fırsat gibi görünüyor. Giresun'da ticaret ve üretim yapan firmalarımız, yaklaşık 250-300 kişilik Alman ve Türk iş adamlarıyla karşılıklı görüşmeler yapacak.

Giresunlu iş adamlarımız açacakları  stantlarda ve görüşmelerde, ticari bağlantı, yatırım ortaklığı  ve bayilik gibi konularda muhataplarıyla görüşecek.

Alman tarafının bu toplantıya aşırı önem verdiği ve Giresun'a yapılacak yatırımlar ve ortaklıklar konusunda ayrıntılı çalışma istediği belirtildi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in başkanlık yapacağı yaklaşık 45 kişilik Giresun kafilesinde, Kamu ve özel sektör temsilcileri bulunmaktadır.

Alman iş adamları ile Giresunlu iş  adamları karşılıklı olarak yatırım, ticari bağlantı  ve ortaklık ilişkileri konusunda görüşmeler yapılarak, ilimize yatırım gelmesinin alt yapısı oluşturulacak. Yine ilimizde faaliyet gösteren ticari firmaların, Almanya'da pazarlanması için zemin hazırlama çalışmaları yapılmaktadır.

Konu ile ilgili olarak görüşlerini açıklayan Giresun valisi sayın Dursun Ali Şahin:

" Giresunlu iş adamlarımızı, konuya duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu proje Giresun için hayati önem arz etmektedir. Fırsat tam manasıyla ayağımıza gelmiştir. Bu nedenle, başta özel sektör temsilcileri olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımızı, Giresun Üniversitemizi ve Giresunlu hemşerilerimizi desteğe davet ediyorum. Bekleyerek mesafe almak mümkün değil. Modern dünyanın  üyesi olmayı hak etmek için bu tür çalışmalara destek olmak gerekir. İlimiz adına geleceğe daha güvenle bakabilmek için herkes sorumluluk alarak, üzerine düşeni ziyadesiyle yapmalıdır. Evet atıldı zeminler hazırlandı, refah seviyesi daha yüksek bir toplum için biz hazırız, siz de hazır olun. Başarı bizleri bekliyor" dedi.

Giresun valiliği ile Giresun ve İnsanlığa Hizmet Derneğinin ortaklaşa koordine ettiği faaliyete, Giresunlular tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Almanya'daki etkinliğe katılacak firmalar ve STK temsilcileri'nin Almanya için vize işlemleri, stant hizmetleri, ulaşım ve konaklama hizmetleri ile ikili görüşmelerdeki tercüme hizmetleri, organizasyon yetkililerince karşılanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için:

 

Giresun İletişim ve Yazışma Adresimiz:

Giresun Valiliği: Orhan Aydın 0538-581 77 77

Giresun ve İnsanlığa Hizmet Derneği: Ayhan Akten 0505- 479 40 00

İlhami Temel: 0530- 882 99 60

Dernek Tel: 0454- 240 00 08

E-mail: giresungihder@gmail.com

Almanya İletişim:

Ergin Baytemür: 0049- 171- 323 27 76

E-mail: ergin@baytemuer.de

FAKT RUHRTURM GmbH • Huttropstraße 60 • 45138 Essen/ Almanya

• Telefon: 0201 / 170 03-0 • Fax: 0201 / 170 03-420 •

E-mail: info@ruhrturm.de




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir