Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3159 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   23 Mart 2013 - 09:41

Alucra Vakfı köy dernekleri Giresun Günleri için toplanıyor

Büyüt
Küçült
Alucra Vakfı köy dernekleri Giresun Günleri için
Beyoğlu’nda bulunan Alucra Vakfı’na bağlı köy dernekleri 7. Giresun Günleri ile ilgili hazırlıkları istişare etmek için toplanıyor.

Alucra Vakfı’na bağlı olan ve Beyoğlu’nda kurulu bulunan38 köy derneği 7. Giresun Günleri ve Büyük Giresun Taksim Yürüyüşü ile ilgili hazırlıkları istişare etmek için yarın Alucra Vakfı’nın Beyoğlu’nda bulunan merkezinde toplanıyor.

Saat 19:00’da başlayacak olan toplantıya 38 Alucra köy derneğinden başka, davet edilen Keşap Hisarüstü Köyü Güzelleştirme ve Kalkındırma Derneği, Görele Kuşçulu, Piraziz Armutçukuru Köy dernekleri de katılacaklarını bildirdiler.

28 Nisan’da Taksim’de yapılacak olan Büyük Giresun Taksim Yürüyüşü ve 2 – 3 – 4 – 5 Mayıs tarihlerinde Feshane’de yapılacak olan Giresun Günleri etkinliklerinin hazırlıkları ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenen toplantıya yoğun bir katılım bekleniyor.

Toplantıyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Giresun Federasyonu Genel Başkanı Hasan Turan, “Giresun Günleri’ne gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını, bu yüzden toplantıyı düzenleyen Alucra Vakfı’na şükranlarını sunduklarını dile getirdi.

Giresun derneklerinin Giresun Günleri’ne sahip çıkması anlamına gelen bu toplantıların verimli bir şekilde devam etmesini dilediğini söyleyen Turan, “Bütün ilçelerimizden gelen bu tür destek ve katılım Giresun Günleri’ni Giresun’un öncü markası haline getirmektedir. Bu da Giresun açısından çok sevindirici bir durumdur.” diye konuştu.

haber: Zeynep Yıldız




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir