Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4663 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2011 - 10:49

Alucralı Gençler Çanakkale'yi gezdiler

Büyüt
Küçült
Alucralı Gençler Çanakkaleyi
Alucra Gençlik Derneği ve Alucra Turan Bulutçu MYO öğrencileri tarafından düzenlenen geziye yoğun ilgi geldi.

Alucralı Gençler Çanakkale'yi gezdiler 

Alucra Gençlik Derneği ve Alucra Turan Bulutçu MYO öğrencileri tarafından düzenlenen geziye yoğun ilgi geldi. 80 kişilik kafile ile 18 Nisan'da 2 otobüs ile Çanakkale'ye gitmek üzere hareket ettiler.18-21 Nisan arası süren gezide hüznün ve gurur bir arada yaşandı.

Dedelerimizin kanları ile suladığı ve destansı kahramanlık gösterdiği Çanakkale Zaferi´nin kazanıldığı toprakları  büyük bir heyecanla gezen gençler Gelibolu Yarımadasının her metrekaresinde duygu yoğunluğu yaşadılar. Kilitli Bahir, Şahindere Şehitliği, Alçı Tepe, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, 48 nci Alay Şehitliği, Kanlı Sırt, 57 nci Alay Şehitliği, Anıt Tepe ve Conk Bayırı milli ve manevi duyguların en üst düzeye çıktığı duygu seli ile beraber gezildi. 
 
Gezi sırasında duygu ve düşüncelerini aldığımız arkadaşlarımız şunları söyledi; Çanakkale Savaşı'nın yaşandığı bölgeye yaptıkları geziden çok etkilendiklerini, daha önce bölgeyi kitaplardan okudukları kadarıyla bildiklerini anlatan öğrenciler, gezide hüznü ve gururu bir arada yaşadıklarını anlattı. 
 
Gezinin sonlarına doğru Anıt önünde ve çeşitli tarihi yerlerde hatıra fotoğrafı çektirerek gezilerini kalıcı hale getirdiler. 
 
Alucra Turan Bulutçu MYO İletişim Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi
www.alucra.com myo temsilcisi Deniz Mutlu; öğrencilerin tarihi ve milli değerlerimizi ziyaret etmekten son derece memnun olduklarını, bu geziden çok büyük dersler çıkardıklarını belirterek, etkinliğin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen başta Sayın Vekilimiz Nuretin ÇANİKLİ'ye, Alucra Gençlik Derneği Başkanı Ersin Ekşioğluna, Okul Başkanımız Selman Ekşioğluna, AKP Gençlik Kolları Başkanı Murat Ağca'ya ve bu gezi için çalışmalarda bulunan herkese TEŞEKKÜR EDERİZ.

alucra.com    

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir