Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3562 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   28 Ekim 2013 - 23:32

Atatürk Fotoğrafları Sergisi BAU' da Açıldı

Büyüt
Küçült
Atatürk Fotoğrafları Sergisi BAU da
Cumhuriyetimizin 90.yılı nedeniyle eğitimci büyüğümüz ve sitemiz köşe yazarı Eğitimci-Eğitim Denetmeni Hakkı YILMAZ,

  ATATÜRK FOTOĞRAFLARI SERGİSİ BAU ‘DA AÇILDI

  Cumhuriyetimizin 90.yılı nedeniyle eğitimci büyüğümüz ve sitemiz köşe yazarı Eğitimci-Eğitim Denetmeni Hakkı YILMAZ tarafından İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Fuaye Salonunda Atatürk ve Cumhuriyet konulu Atatürk Fotoğrafları Sergisi 28.10.2013 tarihinde saat 09:00 da Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver YÜCEL tarafından açıldı.


Açılışa Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şenay YALÇIN, Rektör Yardımcısı Turgay POLAT, Üniversite Öğretim Görevlileri, basın yayın organlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


 Açılışta bir konuşma yapan Eğitimci Hakkı YILMAZ, önceki yıllar Giresun ve Ordu’da açılan Atatürk Fotoğrafları Sergisinin 6.sını İstanbul’un kalbinde dünya üniversitesi Bahçeşehir’de açmaktan onur ve mutluluk duyduğunu belirterek Enver YÜCEL’e, Rektöre, Atatürk ve Sanat dostlarına teşekkür etti. Hakkı YILMAZ açılış konuşmasında ayrıca; sergiyi Bahçeşehir (BAU)’de açma nedenini ve amacını açıkladıktan sonra sergiyi BAU’lu ve tüm Üniversite gençliğine armağan ettiğini söyledi.

 Ardından söz alan BAU Mütevelli Heyeti Başkanı Enver YÜCEL; serginin çok anlamlı  olduğunu Hakkı YILMAZ ile ilkokulu ortaokulu birlikte okuduklarını  aynı sırayı da paylaştıklarını belirterek, Cumhuriyetimizin 100.yılında daha görkemli bir sergi açma dileğinde bulunduğunu söyledi. Enver YÜCEL Üniversitenin misyonunu açıklayarak Cumhuriyetin 100.yılında ilk 500’de yer almayı hedeflediklerini belirterek Hakkı YILMAZ’a serginin anısına bir hediye verdi.

 01 Kasım tarihine kadar açık kalacak olan Atatürk ve Cumhuriyet konulu Atatürk Fotoğrafları Sergisini çok sayıda ziyaretçi ve Giresunlunun gezmesi bekleniyor.

 

Haber: www.nefsipiraziz.com



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir