Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3795 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   24 Eylül 2013 - 23:31

Aynı gün evlendiler, Kaderleride bir oldu

Büyüt
Küçült
Aynı gün evlendiler, Kaderleride bir
Bir cinayete kurban giden Fatih Memiş ile iş kazası sonucu aramızdan ayrılan Mehmet Demir'in aynı gün evlendiği öğrenildi...

Fatih Memiş                             Mehmet Demir


Aynı gün evlendiler, Kaderleride bir oldu

Bir cinayete kurban giden Fatih Memiş ile iş kazası sonucu aramızdan ayrılan Mehmet Demir'in aynı gün evlendiği öğrenildi...

Yalova'da yaşayan hemşehrilerimiz Mehmet Demir ve Fatih Memiş aynı gün dünya evine girdiler iki gencin kaderleri de bir oldu.

2011 yılının Mayıs ayında Henüz bir yıllık evli olan Mehmet Demir çalıştığı iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti. Dayısına ait olan mermer atölyesinde çalıştığı sırada, mermer taşıma işinde kullanılan bir makinenin üzerine devrilmesi sonucu ağır yaralanan Mehmet Demir kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaşanan bu acı olay sırasında eşi hamileydi ve geride gözü yaşlı bir eş onlarca sevenini göz yaşları içinde bıraktı...

Aradan iki yıl dört ay geçti ve bu kez  aynı gün evlendiği Fatih Memiş'in acı haberi Yalova' daki hemşehrilerimizi yasa boğdu.

Yalova'daki evinden ''Dişçiye gidiyorum'' diyerek çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan genç, Ordu'da ölü olarak bulundu.

Fatih Memiş(26) Yalova  Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki evinden 6 Eylül 2013 Cuma günü Diş Hastanesi'ne gitmek için çıktı ancak akşam eve dönmedi. Telefonu da kapalı olan genç adamın akıbetinden endişe eden aile durumu polise bildirdi. Yapılan araştırmada, Fatih Memiş'in sabah 07: 30 feribotu ile İstanbul Yenikapı'ya gittiği tespit edildi.

4 gün süren araştırmalarda acı haber Ordu'dan geldi. Ordu'nun İkizce ilçesinde kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulan jandarma, şahsın Fatih Memiş olduğunu tespit etti.

Cenaze törenine Memiş'in çocuğu eşi ve yakın akrabaları, Yalova ve çevre illerde yaşayan hemşehrilerimiz, Ordu ve Aydındere Beldesi'nden çok sayıda vatandaşında  katıldığı çok kalabalık bir cenaze töreni ile merhum göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Her iki hemşehrimize de Allah (c.c) tan rahmet diler geride kalan gözü yaşlı sevdiklerine başsağlığı dileriz...



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir