Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4475 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   07 Ekim 2013 - 16:17

Azaklı oğlu Vakfı Burs tasnif çalışmalarını bitirdi.

Büyüt
Küçült
Azaklı oğlu Vakfı Burs tasnif çalışmalarını
Burs başvuru kayıtlarını resmi internet sitesinden alan Azaklı oğlu Vakfı 2013-2014 yılı öğrenci tasnif çalışmalarını bitirerek, Hemşerilerine karşılıksız eğitim yardımı vermeye devam ediyor.

Azaklı oğlu Vakfı Burs tasnif çalışmalarını bitirdi.

Burs başvuru kayıtlarını resmi internet sitesinden alan Azaklı oğlu Vakfı 2013-2014 yılı öğrenci tasnif çalışmalarını bitirerek, Hemşerilerine karşılıksız eğitim yardımı vermeye devam ediyor.

Azaklı oğlu Eğitim ve Kültür Vakfından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. ”2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olsun. Bu güne kadar verdiğimiz karşılıksız eğitim yardımı, bundan sonrada Aile Vakfı olarak vermeye devam edeceğiz. Takdir edilir ki bu amaçla Ülkemizde birçok faaliyet gösteren Vakıflar vardır, Azaklı oğlu Vakfı bir aile Vakfıdır ve öz sermayesi ile 40 yıl önce bireysel olarak başlatılan bu hizmeti, 8 yıldır kurumsal olarak devam ettiriyor. Hiçbir kamu kurum ver kuruluşlardan yardım almadan bu faaliyetler yürütüyor. Bu dönem Vakfımıza müracaat eden 500’ün üzerinde öğrenci var, isteriz ki Vakfımıza müracaat eden her öğrenciye burs verelim fakat buda mümkün olmuyor. Her yıl Vakfımızın bütçesinden 500 bin Türk lirasının üzerinde yaklaşık 250 öğrenciye eğitim yardımı ödeneği yapıyoruz. Vakfımızdan eğitim yardımı alan Üniversite öğrencilerimiz öğrenim süresi içersinde eğitim kriterlerine uyduğu sürece, bu katkıyı almaya devam ediyor. Fakat öğrencilerimizden beklentilerimiz ise okul hayatı bittiğinde, iş hayatına atıldığında çevresinden kendinin belirleyeceği vakıf kriterlerine uyan bir öğrenciye Eğitim yardımında bulunmasını istiyoruz, bu isteğimizin öğrencilerimiz adına vicdani bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz. Eğitim yardımlarımızın devamı açısından okul hayatını bitiren öğrencilerimizden Vakfımıza sahip çıkarak sosyal ve kültürel anlamda katkı sağlamalarını istiyoruz. Çalışmalarımızı birlikte yürüttüğümüz süre içersinde hemşerilerimize eğitim yardımı daha çok vermeye devam edeceğiz” açıklamasında bulunuldu.

Haber:bulancakmedya



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir