Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3671 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   09 Haziran 2012 - 18:43

Beykoz Giresunlular' dan Belediye Meclis Üyelerine Ziyaret

Büyüt
Küçült
Beykoz Giresunlular dan  Belediye Meclis Üyelerine
Beykozlu Giresunlular Derneği Beykoz'un sorunlarının çözümleri noktasında çalışmalarına devam ediyor. Dernek Yöneticileri bu kapsamda Beykoz Belediyesi CHP ve AK PARTİ guruplarını ziyaret ederek çeşitli görüş alışverişlerinde bulundu.

BEYKOZ GİRESUNLULAR CHP VE AK PARTİ BELEDİYE MECLİS GURUPLARINI ZİYARET ETTİ

Beykozlu Giresunlular Derneği Beykoz'un sorunlarının  çözümleri noktasında çalışmalarına devam ediyor. Dernek Yöneticileri bu kapsamda Beykoz Belediyesi CHP ve AK PARTİ guruplarını ziyaret ederek çeşitli görüş alışverişlerinde bulundu.

8 Haziran 2012 Cuma günü ilk önce CHP gurubunu ziyaret eden Giresunlular heyetini gurup odası girişinde CHP ilçe başkanı Hızır Yılmaz ve meclis üyeleri karşıladılar.

Samimi bir hava içinde geçen toplantıda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Karakaya geçen hafta yapmış oldukları yeni dernek merkezi açılışına katılımlarından dolayı ilçe Başkanı Hızır Yılmaz ve meclis üyelerine teşekkür etti.  Modern yönetim anlayışında STK’lar ve Siyasi Partilerin birçok konuda işbirliği içinde olmaları gerektiğinin altını çizen Başkan Karakaya, Beykoz’da yaşayan vatandaşlar olarak bu ilçenin sorunlarına parmak basmak gerektiğini söyledi.

İlçe Başkanı Hızır Yılmaz’da yaptığı konuşmada, STK ve Siyasi Partilerin birçok projede ortak hareket etme fikrine son derece katıldığını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü. “ Biz Beykoz’un sorunlarına STK’lar ile birlikte çözüm üretmek istiyoruz. Biz siyasi parti olarak Beykoz için yanlış yapılan uygulamalara karşı koyarken vatandaşlar da tepki vermelidir. Doğru yapılan şeyleri alkışlayalım ama yanlışlara da hep beraber tepki verelim. Ama görüyoruz ki vatandaş korkuyor, tepki vermemesinin altında da korku yatıyor dedi.

Dernek heyeti ikinci olarak Ak Parti grubunu ziyaret etti. Meclis grubunun tamamının bulunduğu ziyarette Giresunlular heyetini Meclis Başkan Vekili Birzat Mermer ve Meclis Üyeleri karşıladılar.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinden sonra söz alan Dernek Başkanı Hasan Karakaya, “Belediyenin uyguladığı bürokrasiyi eleştirdi. Başkan Hasan Karakaya” Beykoz’da vatandaşlarımız işyeri açma konusunda Belediyemiz tarafından bürokrasi zorluğu içinde  bırakılmaktadır. Bir bakkal açacak olan vatandaşlar dahi ruhsat alma konusunda meslek odalarına kayıt yaptırmaları hususunda zorlamalarla karşılaşmaktadırlar. Küçük esnafa hiçbir faydası olmayan bu odalara neden üye olmaları yönünde zorlamalar yapılmaktadır.” Dedi.  
Hasan Karakaya ayrıca çevre ilçelerde rekabetten kaynaklanmış olsa bile ekmeğin 60 kuruştan, Beykoz’da ise bir liradan satıldığını söyleyerek  bu konunun belediye tarafından araştırılarak vatandaşa yardımcı olunmasını istedi.

Her iki parti gurubu ziyaretlerine Dernek Başkanımız Hasan Karakaya’nın yanında Beykoz Giresunlular  İstişare Konseyi Başkanı Yahya İpek, Dernek 2.Başkanı Hayrullah Usta, Dernek Sekreteri İsmail Hakkı Öztürk, Gençlik Kollarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Karaca, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Çıtlak ve Gençlik Kolları Üyeleri,  Mustafa  Tenk, Orhan Divli, Murat Kahraman ve Metin  Gülhan katıldılar.

Yahya İpek../ Giresun Medya Platformu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir