Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4400 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   04 Haziran 2011 - 14:20

Beykoz Giresunlularda Geri Sayım Başladı

Büyüt
Küçült
Beykoz Giresunlularda Geri Sayım
Beykozlu Giresunlular Derneği ; Beykoz Kaymakdonduran Mesire Alanında ,19 Haziran Pazar Günü 23.sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Kaymakdonduran Giresun Yayla Şenliklerine bu yıl 30 bin kişinin katılmasını beklediklerini açıkladı.

BEYKOZ GİRESUNLULAR’DA GERİ  SAYIM BAŞLADI 

Beykozlu Giresunlular Derneği ; Beykoz Kaymakdonduran Mesire Alanında ,19 Haziran Pazar Günü  23.sü gerçekleştirilecek olan Geleneksel Kaymakdonduran Giresun Yayla Şenliklerine bu yıl 30 bin kişinin katılmasını beklediklerini açıkladı. 

Beykozlu Giresunlular Derneği Başkanı Hasan Karakaya konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ; geçen yıl Kaymakdonduran’da yapmış oldukları şenliklere gün içinde gelip gidenlerle birlikte yaklaşık 20 bin kişinin katıldığının gözlendiğini, bu seneki hedeflerinin Beykoz Kaymakdonduran’da 30 bin kişiyi ağırlamak olduğunu belirtti.  

Kaymakdonduran da bu yıl 23. sü gerçekleştirilecek olan Giresunlular Şenliği’nin Beykoz’un en büyük açık hava organizasyonu olduğunu belirten Karakaya, Beykoz da bulunan Giresun İli mensubu 29 dernekle yapmış oldukları toplantıda bu hedefi belirttiklerini ve Giresunluların bu katılımı sağlamak için çalışma içinde olduklarını söyledi.  

Yalnız Beykoz da ki Giresunluların değil, çevre ilçe ve yakın illerde bulunan hemşerilerinin de Kaymakdonduran’ı yakından takip ettiklerini ifade eden Giresunlular Derneği Başkanı Hasan Karakaya, bu yıl ki Kaymakdonduran’ın hem katılım hem de içerik olarak önceki yıllara göre çok farklı olacağını belirtti.   

Bu yıl gerçekleştirecekleri şenliklere Karadeniz müziğinin en önemli isimlerinden İbrahim Can’ın da katılması için çalışma içinde olduklarını, bir çok yöresel sanatçı ve etkinliklerin bulunacağı programın 3 saat boyunca Mavi Karadeniz TV’den canlı yayınlanacağını bildiren Karakaya, ilk defa Beykoz da ki tüm yöre derneklerinin  katılım sağlayacağı ve bir kaynaşma ortamının oluşacağı şenliklere Beykozlu Giresunlular Derneği olarak yalnız Giresunluları değil tüm Beykozluları beklediklerini ifade etti.  

19 Haziran Pazar Günü Saat 09.00- 21.00 arasında gün boyu sürecek olan şenliklere, Erdal Güvendi, Erdoğan Erol, Baransel, Çoşkun Arslan, Tekin Hıdır, Hüseyin Çendeoğlu, Yunus Emre Kurt gibi sevilen yöresel sanatçıların yanı sıra çeşitli folklor ekipleri ve sürpriz konukların katılacağı belirtildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir