Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3482 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   11 Aralık 2012 - 11:33

Beykozlu Giresunlular Doğankent Derneğinde

Büyüt
Küçült
Beykozlu Giresunlular Doğankent
Beykozlu Giresunlular Derneği yönetim kurulu üyeleri 10/12/2012 Pazartesi günü saat 19.00'da Merkezi Beykoz Çubuklu'da yer alan Doğankent ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği lokalinde Doğankentlilerle bir araya geldi.

Beykozlu Giresunlular Doğankent Derneğinde

Beykozlu Giresunlular Derneği yönetim kurulu üyeleri 10/12/2012 Pazartesi günü saat 19.00'da Merkezi Beykoz Çubuklu'da yer alan Doğankent ve Çevre Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği lokalinde Doğankentlilerle bir araya geldi.

Toplantıya Beykoz Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karakaya’nın yanı sıra 2. Başkan Hayrullah Usta, Yönetim Kurulu üyeleri Emrah Kılıç, Selami Emanet, Temel Karadeniz, Muammer Özdemir ve Aydın Yılmaz katılırken Doğankent Derneği Başkanı ve Beykozlu Giresunlular Derneği başkan yardımcılığı görevini yürüten Ömer Türk ve Doymuş Köyü derneği başkanı Tahsin Kabadayı toplantıda hazır bulundular.

Tanışma merasimi ve ikramların ardından söz alan Beykozlu Giresunlular Dernek başkanı Hasan Karakaya “Buraya gelmekteki amacımız hem Doğankentli hemşehrilerimizle tanışmak, hem de derneğimizin faaliyetleri ile ilgili hemşehrilerimize bilgi vermektir. Burada bulunan hemşehrilerimiz derneğimizin faaliyetleri ile ilgili yeterli bilgiye sahip mi?” Kısaca özetlemek gerekirse 4 yıldır yönetiminde bulunduğumuz derneğimiz, 4 kez Kaymakdonduran Giresun şenliği, 4 kez Beykoz Çayır festivalini düzenledi. Bunun yanında 4 yıldır üst üste Kavacık’ta iftar çadırı açıyoruz. Bu hizmeti 4 yıl üst üste veren Türkiye’deki tek STK yız diyebiliriz. Bu yıl 4 otobüsle Afyon Giresun Şehitliği’ne hemşehrilerimizi götürdük. Ayrıca Afyon şehitliğimiz ile ilgili büyük bir proje içindeyiz. Afyon ruhunu insanlara daha iyi anlatabilmek için bir tiyatro ekibi oluşturmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz içinde bu konuda yeteneği ve tiyatro bilgisi olan gençlerimizi bu çalışmaya katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Gençlik ve kadın kollarınında aktif bir şekilde çalıştığını belirten Karakaya, “Doğankentli genç arkadaşları gençlik kollarımızda çalışmaya davet ediyoruz. Gençliğin STK ve Dernek yönetimlerine girerek dernek yöneticiliği konusunda yetiştirilmesi çok önemli. Çünkü günü geldiğinde bu bayrağı bu genç arkadaşlara devredeceğiz. Geleceğin yöneticilerini bugünden hazırlamalıyız.” Dedi.

Beykoz Giresunlular Derneği 2. Başkanı Hayrullah Usta “Beykozda 33 tane derneğimiz var. Şunu öncelikle ifade etmeliyim ki bizim amacımız bu derneklerin üzerinde bir çatı olma çabası değildir. Bizim amacımız hatalarımızdan kurtulup bu 33 derneğimizle tanışıp, bu dernekerimizi birbirleriyle tanıştırmak ve birlikte hareket etmektir. Beykoz’da yaşayan Giresunluların üzerinde bir ölü toprağı var, bu toprağı bir an once üstümüzden atmalıyız. Dernek yönetimi olarak Beykoz’da çalınmamış Giresunlu kapısı bırakmayacağız.” Dedi.

Toplantı karşılıklı fikir alışverişi ve iyi temennilerle sona ererken Beykozlu Giresunlular Derneği yöneticileri başka bir dernekteki toplantıya katılmak üzere Doğantent derneğinden ayrıldı.

Sadihaber

Abdullah Öner Meral





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir