Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3852 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   11 Temmuz 2012 - 18:41

Beylikdüzünde Giresun Gecesi

Büyüt
Küçült
Beylikdüzünde Giresun
Beylikdüzü Giresunlular Derneği, İstanbul'daki Giresunlular için memleket hasretlerini giderecekleri bir gece hazırladı.

BEYLİKDÜZÜNDE GİRESUN GECESİ

Beylikdüzü Giresunlular Derneği, İstanbul'daki Giresunlular için memleket hasretlerini giderecekleri bir gece hazırladı.

Beylikdüzü Giresunlular Derneği, Beylikdüzü etkinlik alanında düzenlenecek olan ve 11 Temmuz Çarşamba akşamı saat: 20:00'de başlayacak Giresunlular Gecesi etkinliğine bütün Giresunluları davet etti.

Yöremiz sanatçılarının katılarak hemşerilerimize eğlenceli türküler söyleyeceği geceye protokol davetlieri, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu'ndan üyeler ve çeşitli dernek temsilcileri katılacak.Gecede yöresel tatlara yer verilecek, fotoğraf sergisi yer alacak, çeşitli etkinliklerin yanında sürprizlere de yer verilecek.

Giresun'un birlik ve dayanışma ruhunun sergileneceği ve birliğin öneminin vurgulanacağı Giresun Gecesi'ne katılım bu yüzden önem arz ediyor. Beylikdüzü Giresunlular Derneği Başkanı Yusuf Yakup Kendir, imkân bulan bütün İstanbullu Giresunluların geceye katılmasını ve yöresel kültürümüzü bir geceliğine dahi olsa, teneffüs etmesini arzu ettiğini söyledi.

Kendir, "Giresunlu her geçen gün daha da bilinçlenerek beraberlik ve dayanışma ruhunun ifade eden faaliyetlere katılım göstermektedir. Bu tür etkinlikler bir arada olma, hasret giderme, tanışma, kaynaşma ve sorunları paylaşarak çözümler aramak için bir platform ve zemin olarak değerlendirilmelidir. Hemşerilerimi düzenlediğimiz gecede aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağım." diye konuştu.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir