Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3140 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2013 - 11:53

Beyoğlu’na bir Giresunlu daha

Büyüt
Küçült
Beyoğlu’na bir Giresunlu
AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Alucralı hemşehrimiz Rüstem Dindarol'dan sonra, Milliyetçi Hareket Partisi'de Beyoğlu İlçe Başkanlığına Bulancaklı hemşehrimiz Murat Doğan'ı getirdi.

MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Osman Gür’ün ilçe başkanlığından istifa ederek Beyoğlu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklamasının ardından başkanlık görevi, ilçe merkezinde yapılan tören ile başkan vekili Bulancaklı hemşehrimiz Murat Doğan’a teslim edildi.   “Ülkü ocaklarından yetişmiş bir kardeşinizim..."

MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Osman Gür’ün 8 yıldır sürdürdüğü ilçe başkanlığı görevinden istifa ederek, Beyoğlu Belediye Başkanlığı için adaylığını açıklaması dolayısıyla MHP Beyoğlu İlçe Merkezi'nde yapılan törende büyük bir coşku yaşandı. Törende ilk defa ilçe başkanı olarak konuşan Murat Doğan, “Ülkü ocaklarından yetişmiş bir kardeşiniz olarak, Cenabı Allah böyle bir görevi bizlere nasip ettiği için sonsuz şükürler olsun.” dedi.
  “Sizlerin desteği ile bu kutsal görevi layıkı ile yerine getirmeye çalışacağım...

Teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi karşısında duygulanan ve konuşmakta zorlanan hemşehrimiz Murat Doğan, “Bundan sonra sizlerin desteği ile bu kutsal görevi canla, başla çalışarak layıkı ile yerine getirmeye çalışacağım. Buna sizlerin huzurunda söz veriyorum.” dedi.   “MHP’yi Beyoğlu’nda iktidara taşıyacağız...

Sekiz yıl ilçe başkanlığı yaptıktan sonra Beyoğlu için Belediye Başkan adaylığını açıklayan Osman Gür’e çıktığı kutlu yolun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine devam eden Başkan Doğan, “Bizler yeni yönetim olarak Beyoğlu’nda Osman Gür başkanımızla birlikte MHP’yi iktidara taşımanın çabası içinde olacağız. Burada da en büyük dayanağımız önce Allah, sonra da sizlersiniz. Sizlerle birlikte MHP’nin Beyoğlu’nda iktidarı oluşunu coşku içinde kutlayacağımızdan en ufak bir şüphemiz yoktur. Böylesine güzel bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.     Murat Doğan Kimdir?   1978 İstanbul-Beyoğlu doğumlu olan Murat Doğan aslen Giresun-Bulancak’lı.   Açıkhava reklamcılığı ve aydınlatma sektöründe faaliyet gösteren Ateş Neon Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra,   Giresun iş Adamları derneği yönetim kurulu üyeliği, Açıkhava Reklamcılar Derneği (ARED) üyeliği ve İstanbul Sanayi Odası 34. Grup Meslek Komitesi Üyesi.   MHP Beyoğlu İlçe Başkanlığında 2002 yılında yönetim kurulu üyeliğine seçildi. İlçe başkan yardımcılığı ve başkan vekilliği görevlerinden sonra,  İlçe başkanı Beyoğlu Belediye Başkan adaylığı için istifa etmesi sonucu, yönetim kurulu kararıyla MHP Beyoğlu ilçe Başkanlığı görevine getirildi.   İngilizce bilmekte olan Doğan, evli ve iki çocuk babası.

İlhan Çabukol
www.sebingundem.com


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir