Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4555 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   19 Ekim 2011 - 18:40

Bulancak Avcılar Derneği'nde Yemek Daveti

Büyüt
Küçült
Bulancak Avcılar Derneğinde Yemek
Keklik ve tavşan av sezonunun açılışı sebebi ile Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nde yemek daveti verildi.

Bulancak Avcılar Derneği'nde Yemek Daveti

Keklik ve tavşan av sezonunun açılışı  sebebi ile Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nde yemek daveti verildi.

Bulancak Avcılar ve Doğayı  Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin ofisinde gerçekleşen yemek davetine Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, Giresun İl Çevre ve Orman Müdürü Ali Hıdır, İl Genel Meclis Üyesi Abdüsselam Çağrıcı, Piraziz Milli Eğitim Müdürü Efendi Altun, Bulancak 3 Nolu Sağlık Ocağı Doktoru Mehmet Aydemir, Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Enver Akkaya, Bulancak esnaflarından Ümit Akkaya ve Naim Gündoğdu ve Giresun esnaflarından Nurettin Yeriş ile Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üyelerinin katıldığı davette, katılımcıların yoğun ilgi göstermesi ve masaların tamamen dolması dikkat çekti.

Davete gelenlere keklik ve tavşan etinden yapılmış et yemeği, etli pilav ve baklava verildi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen davetin sonunda katılımcılar, Bulancak Avcılar ve Doğayı Sevenler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Enver Akkaya’ya davet ve yemek ikramından dolayı teşekkürlerini sundular.

Haber: Hakan Uğurlu

www.kerasushaber.net



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir